Prodej pozemku pro bydlení, Svinošice, 310 m2 (ID: 3271307)

Svinošice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Cena vč. provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Svinošicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o rozloze 310 m² v malé obci Svinošice, která leží 18 km od historického města Brna. Tento pozemek (parcelní čísla 79 a 80) přichází s již vyřízeným stavebním povolením pro vytvoření Vašeho nového rodinného domova.

Příjezd k pozemku je po obecní asfaltové komunikaci, která je v těsném sousedství s pozemkem. Všechny IS (vodovod, kanalizace, elektrická energie, plynovod) se nachází při hranici pozemku.

V souladu s platným stavebním povolením můžete zahájit stavbu rodinného domu o jednom nadzemním podlaží s obytným podkrovím a sedlovou střechou se sklonem 30°. Rozměry domu jsou 14.5 x 7.6 m.

Svinošice jsou malou obcí s 350 obyvateli a najdeme ji v sousedství Moravského krasu, jihozápadním směrem od města Blanska, na jižním úpatí Dubového kopce (523 m. n. m.) v údolí, tvořeném říčkou Kuřimkou. Od severního okraje obce se rozprostírá rozlehlý les, táhnoucí se kolem města Blanska k obci Černá Hora. Obec má budovu obecního úřadu s kancelářemi, společenskou místností a veřejnou knihovnou, kulturní dům, hřiště na nohejbal s klubovnou a skladem. V obci je hostinec, hotel s možností ubytování a několik soukromých provozoven služeb. Obec má vlastní kanalizaci, vodovodní síť, telefonní rozvod a možnost bezdrátového připojení k internetu. Obec je plynofikována. V roce 2018 byla v obci zřízena mateřská škola nad budovou kulturního domu.
Výborné dopravní spojení do Brna i Blanska.

Ve spolupráci s předním evropským německým výrobcem dřevostaveb firmou HAAS FERTIGBAU nabízíme pro zájemce nízkoenergetickou novostavba rodinného domu se zárukou 30 let!
Nízkoenergetická dřevostavba-energetická třída A na klíč, s důrazem na nejvyšší kvalitu použitých materiálů a provedených prací. Užitná plocha RD je 126 m2 + terasa, celková zastavěná plocha domu je 85 m2. Orientace obytných místností je navržena směrem do zahrady. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk s velkým společným prostorem a samostatnou garáží. Z obytného prostoru je francouzskými okny zpřístupněna pobytová terasa na zahradě. Vytápění zajištuje tepelné čerpadlo a je řešeno jako podlahové v celém domě.. Spotřeba celkové energie na vytápění je 10,7 MWh/rok! Záruka na konstrukci domu je 30 let! Možnost dodávky RD ve stupni hrubá stavba, k dokončení nebo na klíč.

Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.

Parametry pozemku

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. provize a právních služeb
Aktualizováno
3. 3. 2024
Adresa
Svinošice
ID
197-NP04534
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
310 m2
Elektřina
230V
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 819/52, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Jan Sigmund

Ing. Jan Sigmund

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svinošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu