Pronájem obchodního prostoru, Praha - Smíchov, Grafická, 210 m2 (ID: 3274588)

Grafická, Praha 5

74 550 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 10 599 Kč bez elektřiny)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu zcela nový komerční prostor o rozloze 210 m2 ve stavu shell and core v ulici Grafická v novém projektu Neugraf s více jak 170 byty na Praze 5 - Smíchově.

Komerční prostor se nachází v přízemí s přímým vstupem z ulice s prosklenými výlohami. Je vhodný pro široké spektrum obchodních činností - např. obchodní prostor, kavárna, kanceláře, kadeřnictví apod. Prostor lze dokončit dle individuálního návrhu klienta. K dispozici je zároveň parkovací stání v garáži.

Nový projekt Neugraf se nachází na Smíchově kousek od centra Prahy blízko dopravního uzlu na Andělu (metro, bus, tramvaj). Hned u projektu je také tramvajová zastávka Bertramka. V okolí je velké množství dalších bytových domů, ale zároveň i parků a zeleně. Neugraf mimo jiné svým obyvatelům nabízí nonstop recepci a ostrahu, společnou zahradu, soukromé wellness, prádelnu, kamerový zabezpečovací systém napojený na recepci či terasovitou společnou střechu se zelení a posezením.

Energetická náročnost budovy: B - velmi úsporná. K fotu byly zároveň vytvořeny vizualizace možného dokončení prostoru včetně následného využití.

Komerční prostor je k dispozici ihned. Nájemné zde činí 74 550 Kč plus poplatky bez elektřiny 10 599 Kč.

V případě zájmu o prohlídku či více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás uvidíme osobně na prohlídce prostoru.

Parametry nemovitosti

Cena
74 550 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 10 599 Kč bez elektřiny
Aktualizováno
12. 11. 2023
Adresa
Grafická, Praha 5
ID
1131
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
210 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
210 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Vojtěch Procházka

Vojtěch Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu