Prodej činžovního domu, Vražné - Hynčice, 201 m2

Vražné, Hynčice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Vražné

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytový dům v obci Vražné, části Hynčice se čtyřmi byty 2+1 o výměrách dvakrát cca 48 m2, dále cca 51 m2 a cca 54 m2. K dispozici je kotelna TP, nebo komínové průduchy pro vlastní zdroj tepla pro každý byt. Vymezení jednotlivých BJ bude řešeno v průběhu prodeje prohlášením vlastníka nemovitosti. Vždy ke dvěma bytům jsou k dispozici dva sklepní prostory (cca 12 m2). Pod sedlovou střechou tvořenou dřevěným krovem s krytinou z pálených tašek je půda (cca 123 m2) přístupná ze společných prostor s možností napojení na hlavní schodišťový prostor. Na pozemku bytového domu je umístěna kotelna na TP, kanalizační jímka, garáž, pergola, bazén a zahrada se vzrostlými stromy. K jednotlivým bytům lze pronajmout další drobné stavby na sousedních pozemcích ve vlastnictví majitele nemovitosti, resp. Státního pozemkového úřadu, na jehož pozemku se nachází i studna k bytovému domu. Příjezdová komunikace je obecní a je platným územním plánem vedena jako veřejné prostranství. K bytovému domu lze dokoupit další bezprostředně navazující pozemek o výměře 9310 m2, nebo jeho část viz nabídky:

https://www.remax-czech.cz/reality/detail/368055/prodej-pozemku-9310-m2-vrazne
https://www.remax-czech.cz/reality/detail/368040/prodej-pozemku-9310-m2-vrazne

Dům je zděný vč. spodní stavby a základů, vstupní vchodové dveře do domu a okna obytných podlaží jsou plastová s izolačními dvojskly.
Na zastavěný stavební pozemek nemovitosti zasahuje koridor plánovaného trasování veřejné technické infrastruktury, konkrétně koridor VN pro dlouhodobě uvažovanou stavbu jaderné elektrárny v katastru obce Blahutovice.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Vražné, Hynčice
ID
160-NP02346
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
201 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
183 m2
Plocha nemovitosti
1385 m2
Plocha zahrady
1121 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová, Štěrková
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Studna
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat

Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Vražné (okr. Nový Jičín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu