Prodej bytu 3+kk, Ostrava - Slezská Ostrava, Michálkovická, 100 m2

Michálkovická, Slezská Ostrava

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout ke koupi byt v osobním vlastnictví s vlastní garáží na jedné z žádaných adres Slezské Ostravy v bytovém domě Atrium (nad Bazaly). Byt je moderně uchopen, kolaudace proběhla cca r.2011, dispozičně řešený jako 3+kk s dvěma balkony, celkem 99,97m2 užitné plochy. Výhodou jsou vzájemně neprůchozí pokoje a celkově velmi zajímavé velkorysé prostorové řešení bytu. Byt je nadstandardně vybaven jak nábytkem, tak i spotřebiči (Miele), takže není potřeba jej jakkoli upravovat či dovybavovat spotřebiči. Exkluzivní jsou výhledy do okolí, kde je zde samotné centrum města jako na dlani. Dalším benefitem bydlení na této adrese je vlastní garáž, kde do společných prostor vstupujete přímo z garáže suchou nohou. Byt je bez dluhů či jakýchkoliv závazků. Nachází se v 5. patře / 6.pater domu s výtahem, v jedné z velmi lukrativních částí Ostravy. Z obývacího pokoje a lodžie se zcela jistě budete kochat výhledy po návratu z práce třeba i u sklenky dobrého vína. Ten výhled je tady prostě k nezaplacení.
Poměrně zajímavé jsou i měsíční náklady na bydlení. Fond oprav činí 2.493,- Kč měsíčně + zálohy na služby spojené s užíváním bytu ve výši 4.143 Kč ( voda, teplo, atd.). Pokud hledáte výjimečný byt s nadstandardním komfortem, máte tady vhodného kandidáta.
Naprosto skvělá je lokalita dům se nachází na okraji městské části, což znamená dostatek klidu a zeleně, a hlavně možnosti vyběhnout z domu rovnou do přírody. Několik stovek m od domu se nachází jak základní, tak i mateřská škola či známé Komenského sady. Na zastávku trolejbusu je to pár minut, kousek je i středně velké obchodní centrum. Nedocenitelná je také dostupnost veškeré kultury a centra města během několika minut. Takhle vypadá ideál rodinného bydlení klid a zároveň vše důležité po ruce.
Tohle je prostě dobré místo. Pro život i investici. Tak se přijďte podívat osobně.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Advokátní úschova peněz a právní servis samozřejmostí
Aktualizováno
29. 8. 2023
Adresa
Michálkovická, Slezská Ostrava
ID
24567
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
110 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
109 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Zdeněk Rolák

Zdeněk Rolák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu