Prodej bytu 3+1, Praha - Staré Město, Michalská, 98 m2 (ID: 3285446)

Michalská, Praha 1, Staré Město

15 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 536 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize RK.)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví, o velikosti 98,4 m2 a dispozici 3+1, situovaný v atraktivní lokalitě Starého Města, v samém srdci Prahy s bohatou historií a atraktivním kulturním dědictvím. Blízkost všech hlavních turistických atrakcí a obchodních center zaručuje vysokou poptávku po pronájmu. Poloha bytu tak nabízí skvělý potenciál pro zajištění stabilního výnosu a rychlou návratnost investice.
Byt orientovaný na východ a západ se nachází v 5. nadzemním podlaží 6-podlažního domu z r. 1929 s novým výtahem, nad bytem se nachází téměř nevyužívané půdní prostory. Byt v dobrém udržovaném stavu disponuje částečným vybavením: kuchyňská linka s plynovým sporákem, digestoří a myčkou, komora (technická místnost) s plynovým kotlem, přípravou na pračku a policovým systémem, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Ohřev vody a vytápění jsou zajištěny kombinovaným plynovým kotlem. Okna dřevěná, na podlahách parkety, v užitkových místnostech linoleum a dlažba. Měsíční náklady - domovní poplatky včetně fondu oprav (2.460 Kč) aktuálně činí 4.770 Kč (2 osoby). Mimo jiné možnost kvalitního internetového připojení optickým kabelem. Vzhledem ke stáří budovy uvádíme energetickou třídu G (budova postavena před r. 1947).
K bytu náleží zděný sklep v rekonstruovaném suterénu, má plochu 6 m2 (nad rámec podlahové plochy bytu).
Nad bytem se nachází již jen společné půdní prostory, což zajišťuje klid a soukromí. Nabízí také zajímavý výhled na část historické Prahy.
V okolí se nachází veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a veřejná doprava. Díky výbornému spojení se ostatními částmi města je tato nemovitost ideální pro ty, kteří chtějí využít všech předností života v centru hlavního města.
Ideální pro rodinu, ale pokud jste investor hledající zajímavou investiční příležitost, nemovitost na ulici Michalská je pro vás také to pravé. Neotálejte a kontaktujte nás pro bližší informace a domluvu termínu prohlídky.

Parametry bytu

Cena
15 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK.
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Michalská, Praha 1, Staré Město
ID
7407
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
98 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Karin Kolovratníková

Karin Kolovratníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu