Prodej bytu 3+kk, Říčany, Na Výšině, 88 m2

Na Výšině, Říčany

8 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 414 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení ke koupi velice pěkný byt 3+Kk o výměře 88 m2 ve 3.NP s vlastním garážovým stáním v suterénu domu, kolaudace bytu proběhla v roce 2008.
Ve spodním podlaží bytu se nachází prostorný obývací pokoj otevřený s kuchyní se vstupem na velký balkón (9,2 m2) a výhledem do krajiny, kuchyň je vybavena plynovou deskou, vestavěnou elektrickou troubou, vestavěná mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, digestoř. Koupelna s vanou + sprchovým koutem, samostatná toaleta a prostorná vstupní chodba. V horním patře bytu se nachází velká ložnice s vlastní šatnou, dětský pokoj a terasa (3 m²). V každé místnosti bytu je rozvedena klimatizace s venkovními jednotkami zn. LG a Haier, ústřední vytápění a ohřev teplé vody je řešeno vlastním plynovým kotlem se zásobníkem. Dřevěné schodiště, kvalitní dřevěné dveře s obložkami.
K bytu také náleží samostatná sklepní kóje, která je přístupná z garáže.
Byt prošel nedávno kompletní revitalizací.
Přímo u domu stojí dětské hřiště a je zde dostatek parkovacích míst.
Obec Říčany, nabízejí veškerou občanskou vybavenost - škola, školka, obchody, supermarkety, nemocnice, restaurace, sportovní aktivity. Výborné dopravní spojeni do Prahy autem po D1, vlak, bus - přímo před domem je zastávka PID / autobus 385. Byt je v osobním vlastnictví s možností financování hypotékou nebo stavebním spořením, nízké měsíční náklady - bytový dům je postavený z litého železobetonu, dostavovaný cihlou, je kompletně zateplený polystyrénem a nachází se díky tomu v ENERGETICKÁ TŘÍDĚ "C", půdorysy bytu jsou posledních 2 fotografiích.

Parametry bytu

Cena
8 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Na Výšině, Říčany
ID
4776
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Patro
3. z 4
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
98 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Vysočina s.r.o.

Reality Vysočina s.r.o.

Beckovského 2045, Havlíčkův Brod

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Adam Chlubný

Adam Chlubný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu