Prodej rodinného domu, Liberec, Slovanská, 226 m2 (ID: 3299693)

Slovanská, Liberec XXV-Vesec

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Naše společnost vám nabízí prodej hezkého rodinného domu o celkové ploše 1.179 m2, vhodného k bydlení a podnikání, který se nachází v klidné části Liberce XXV- Vesec.

Dům je podsklepený, třípodlažní s podkrovím. V přízemí se nachází nebytový prostor 75 m2 s terasou, který nyní do konce srpna funguje jako školička (veškeré zařízení je v ceně). V prvním a v druhém patře jsou byty 2+1 o výměře cca 65 m2, a velký půdní prostor cca 80 m2, ke kterému vede pohodlné dvouramenné schodiště. Má krásné zachované krovy (možnost vybudovat půdní byt) - přivedená voda, kanalizace a elektřina s vlastním přívodem, komín má nové vyvložkování s odbočkou v přízemí a půdě na krby.
Výhodou domu je centrální schodiště, z něhož se vchází do všech prostor.

Dům byl postaven v roce 1932 a nyní prochází rekonstrukcí, bez velkých stavebních a statických změn, obvodní zdivo je cihlové s venkovním kamenným obkladem.
Dům je zateplen extrudovaným polystyrenem o síle 12 cm, perlinka omítka. Vrstva Weber. Pas silikon 1,5 zrno, hlazená nová v roce 2021. Má nová plastová okna Schüco Living koeficient prostupnosti tepla 0,95W/m2k osazené izolačním sklem 4mm trojsklo s vysokou tepelnou a hlukovou izolací.
Přízemí- zdivo venek bez omítky, vnitřek štuková omítka, bílá malba, plastová okna a balkonové plastové dveře s dvojsklem. Středová nosná zeď s dvěma komíny nový komín s vložkou, další komín k dispozici. Elektro přívody do každého patra a půdy nové 2022, měření spotřeby, hlavní jištění každé patro i půda vlastní (3x32A, 3x25A, 3x25A, 3x25A). Nové přípojky vody a kanalizace. Každé podlaží má vlastní měřáky na vodu. Topení zajišťují přímotopy. V přízemí je podlaha betonová a gumové kazety, strop i nosníky s PZ desky, strop omítka štuk malba. V prvním, druhém patře a půdě dřevěná podlaha.

Na zahradě o velikosti 947 m2 se nachází vlastní studna na užitkovou vodu s čerpadlem Darlink s rozvodem vody po celé zahradě na zalévání a mytí. Dále prostor pro venkovní stání obytného automobilu se zpevněnou plochou a drenáží. Kovová garáž s podezdívkou 3x5m. V jihozápadním rohu zahrady je dřevěná dílna s malým kurníkem a zadním venkovním výběhem pro slepičky. Na jižní straně dřevěná palisáda s kruhovou trampolínou pro děti i dospělé.
Dům i zahrada jsou střeženy třemi kamerami se záznamem, přenos přes Wi-fi, možno kdykoliv nahlédnout přes aplikaci v mobilu.

Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení. Dům je vhodný pro investici i vícegenerační bydlení. Veškerá občanská vybavenost je v okolí. Městská autobusová zastávka 50 m. Obchodní centrum Kaufland 2 stanice autobusem MHD. Kousek rekreační areál Vesec. V zimě běžkařská dráha. Nedaleko rybník Tajch na koupání a oddych. Škola a školka 10 minut pěšky. Vlaková zastávka směr do Jablonce nad Nisou 10 minut pěšky od domu.

Pokud vás nemovitost zaujala neváhejte nás kontaktovat na tel.č. 739 626 944 rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku. S financováním rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 3. 2024
Adresa
Slovanská, Liberec XXV-Vesec
ID
05148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
226 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1179 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Gabriela Hejduková

Gabriela Hejduková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu