Prodej rodinného domu, Batelov, Lovětínská, 100 m2

Lovětínská, Batelov

Rezervováno
1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Batelově

Informace k domu

Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 100 m2 s možností rozšíření obytných částí v půdních prostorách a o dispozici 3+1 s vlastní zahrádkou v malebném městysu Batelov. Dům se nachází nedaleko centra na pozemku o rozloze 312m2. Městys Batelov je vzdálený pouhých 19 km od Jihlavy a 22 km od Pelhřimova. Toto místo Vám poskytne vše potřebné pro pohodlné bydlení. Najdete zde hřiště, restaurace, obchody, zdravotní středisko, čerpací stanici, ale i mateřskou a základní školu. V horkých, slunečných dnech je ideálním místem pro koupání například lom v Horní Cerekvi. Dům je ideální pro celkovou rekonstrukci a připravený na nový nádech. Své čtyřkolové vozidlo bezpečně zaparkujete přímo ve dvoře, na kterém se nachází praktická dílna a menší zahrádka vhodná pro zrození vaší zelené oázy. Tato nemovitost je skutečným plátnem pro vaše nápady.
Nyní máte jedinečnou příležitost vytvořit si domov snů! Nechte svou kreativitu volně proběhnout a začněte budovat nový život v této příjemné lokalitě. Kontaktujte mě co nejdříve a domluvte si prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Lovětínská, Batelov
ID
20427
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
153 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
312 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 63 lidí

Prodejce

Bc. Jan Ondrák

Bc. Jan Ondrák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Batelově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu