Pronájem skladu, Hodonín, Čajkovského, 400 m2

Čajkovského, Hodonín

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k nemovitosti

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem výrobně skladovací budovy s kancelářským zázemím v Hodoníně na ul. Čajkovského č.p. 4236.

Nemovitost se nachází na severním okraji města s velmi dobrou dostupností z rychlostní silnice Břeclav - Uherské Hradiště, vzdálenost od dálnice D2 cca 20 min. K budově je možný příjezd, dodávek i kamionu.

Budova tvoří uzavřený areál s plochou pro zásobování, nakládku, vykládku a parkování pro osobní auta.

K využití je hala o užitné ploše 840m², která může sloužit jako sklad, diskontní prodejna, ale lze také využít pro lehkou výrobu. Halu je možné rozdělit na dvě části a pronjmout si tak pouze část haly o celkové ploše cca 400m².

Další prostory, které jsou součástí pronájmu jsou kanceláře ve vedlejší budově. Jedná se celkem o 9 kanceláří různých velikostí, k dispozici je také kuchyňka a sociální zázemí (wc dámské, panské, sprchy). Více o možnostech pronájmu kanceláří se dozvíte při prohlídce nemovitosti.

Stavba je ve velmi dobrém technickém stavu a je připojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění je řešeno dálkovým výměníkem, který se nachází v budově, rozvod teplé a studené vody, elektřina, internetové připojení optickým kabelem.

Součástí je také uzavřený dvůr, který lze využít pro manipulaci se zbožím, případně parkování aut. Přístup do budovy je jak z uzavřeného dvora, včetně bezbariérového přístupu, tak přímo z venkovní ulice.

V případě zájmu o více informací nebo sjednání prohlídky, kontaktujte přímo realitní kancelář. Ev. číslo: 644365.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
15. 8. 2023
Adresa
Čajkovského, Hodonín
ID
644979
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
1055 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední dálkové
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu