Prodej bytu 2+kk, Španělsko, Málaga, 54 m2

Španělsko, Málaga

6 075 000 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Váš nový domov v Malaze o dispozici 2+kk. Byt se nachází v exkluzivní oblasti a je navržený tak, abyste si díky své vynikající poloze v blízkosti promenády a centra města, užívali privilegovaného pobřežního života. Umístění Vás propojuje se všemi potřebnými každodenního života, které máte po ruce a pláž je vzdálena pět minut chůze. K bytu náleží garážové stání a komora. Jeho moderní design přispívá ke komfortu bydlení, na něž je zde kladen nejvyšší důraz.

Myšleno je zde na to, že chcete to nejlepší, jako je například bíle lakovaný nábytek od truhláře, samozřejmostí je klimatizace se vzduchotechnikou. Dále kuchyň je vybavena troubou, indukční varnou deskou a odsavačem par.

Na střeše budovy je bazén, kde můžete relaxovat nejen při nejteplejších dnech v roce s výhledem na moře a jednu z nejexkluzivnějších oblastí Malagy

Vyhledáme Vám ideální nemovitost dle Vašich požadavků. Na výběr máme více než 700 nemovitostí od apartmánu až po vila domy na pobřeží Costa del Sol. Zajistíme pro Vás kompletní servis a vše Vám rádi vysvětlíme na osobní schůzce. - kompletní právní servis - překlady a tlumočení - správu nemovitosti v době, když zrovna nebudete mít chuť cestovat - naplánujeme cestu, zařídíme ubytování a program prohlídek - servis při koupi nemovitosti vždy s česky mluvícím makléřem. Dále - číslo cizince - finanční poradenství. Stačí napsat nebo zavolat, s radostí Vás provedeme celým obchodem.

Parametry bytu

Cena
6 075 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 8. 2023
Adresa
Španělsko, Málaga
ID
0033
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
54 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jiří Šalát

Jiří Šalát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu