Prodej rodinného domu, Hošťálková, 150 m2 (ID: 3303306)

Hošťálková

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Hošťálkové

Informace k domu

Nebeská modrá a luční zelená. Jsou-li to vaše oblíbené barvy, zavedu vás do nádherného místa, kde tato paleta převládá.
Na pozemku o velikosti 3084 m², obklopeného loukou, a lesem, s úžasnými výhledy na okolní vrchy najdete přízemní rodinný dům v barvě nebe.

Dům má prostornou dispozici 4+1, s dvěma koupelnami, technickou místností, prostornou předsíní a půdním prostorem pro uložení všeho sezonního vybavení.
Protože se v domě pár let zpátky bydlelo, je vybaven nábytkem a celý interiér je tak doladěn v hnědém tónu.

A vybavena je i zahrada. U domu je pergola s prostorem pro grilování a posezení a krytý bazén s vyhříváním. Níže je další dřevostavba, která sloužila jako prostorné kotce pro psy, ale mohla by sloužit i jako stáj pro koníka nebo se jednoduše upravit jako letní kuchyň, saunový kout či cokoliv dle zájmů nového majitele.

I když zahrada bude potřebovat opravy a úpravy, je znát krásně vysázená skalka, užitná část zahrady, funkční zpevněná část i započatý prostor pro garáže. A stále zbývá velká část pozemku pro vaše další záměry od různého vyžití po oddělení pozemku pro další stavbu domu.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, voda je řešena hlubokým vrtem a je výborná. Odpady jsou svedeny do čističky umístěné ve spodní části pozemku. Elektřina v domě je funkční, ale je potřeba dovést k domu a přepojit elektrickou přípojku. Tato práce je sjednaná, povolení je vyřízeno, zaplaceno. Toto je zároveň poslední podmínka ke kolaudaci domu.

A lokalita?
Po cestě v podílovém vlastnictví vyjedete na okraji Hošťálkové na místo, kde vesnici a okolní kopečky máte jako na dlani. Připadáte si jako na samotě, ale sousedi jsou kousek. Přes kopec si můžete udělat výlet na rozhlednu Maruška, nebo pěší či cyklo túru k areálu Troják nebo Tesák. V zimě, když se luční zelená změní na sněhovou bílou, to k těmto ski areálům máte kousek.
A kam za prací?
Do Vsetína to je 15 km, do Zlína 25 km, do Valmezu 22 km.

Ozvěte se nám, protože tato nemovitost určitě stojí za vidění i za jednání :-). S financováním vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Hošťálková
ID
3379
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
3084 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 64 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Jemelíková

Ing. Silvie Jemelíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hošťálkové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu