Prodej rodinného domu, Kobylice, 98 m2

Kobylice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Kobylici

Informace k domu

Reality 11 Vám zprostředkují prodej samostatného, patrového domu, který je situován na oploceném pozemku v obci Kobylice, okres Hradec Králové.

Dispozice: vstupní veranda, kuchyň, 2x pokoj, koupelna s WC a komora. V půdním prostoru je vybudováno velkorysé obytné podkroví, přístupné po dřevěném schodišti ve verandě. Na dům navazuje zděná dílna a sklad nářadí. Přilehlá zahrada je zatravněná, osázena okrasnou zelení a vzrostlými stromy.

Dům je napojen na přípojku elektřiny, vodovodu a kanalizace. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva. Teplá voda je přivedena z bojleru. V roce 1996 prošla nemovitost rozsáhlou rekonstrukcí, nové omítky, nové rozvody elektřiny v mědi, výměna vodovodního a kanalizačního potrubí za plastové. Rovněž je celý dům podříznutý a tepelně i hydroizolačně izolován proti zemní vlhkosti. Také byla nově přeložená střešní krytina, vyměněné střešní latě a ošetřeny krovy.

Ve vzdálenosti 10 min autem od domu se nachází rekreační středisko Lodín s venkovními bazény, tobogánem, tenisovým a volejbalovým hřištěm a kempem. Do Lodína se dá dostat i krásnou lesní cestou na kole (cca 25 min).

V blízkosti domu jsou 2 velké rybníky na případné rybaření.

Ve vsi jsou dětská hřiště, fotbalové hřiště (pravidelné zápasy), tenisový kurt, venkovní workout hřiště pro veřejnost. Je zde také hospoda s pravidelnými šipkařskými turnaji.
1 min od domu se nachází také velké bývalé letiště -> možné využít na létání s dronem, nebo jinými hobby modely.

Možnost nákupu v místním obchodě, v dojezdové vzdálenosti 10 min Lidl a Penny.

Pravidelná přímá autobusové linka Hradec Králové -> Nový Bydžov.
Obec Kobylice leží v okrese Hradec Králové, 7 kilometrů východně od Nového Bydžova při silnici vedoucí do Hradce Králové, vzdáleného 20 km. Ev. číslo: 25738.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Kobylice
ID
25738
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
85 m2
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
1270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
290 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední tuhá paliva
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Filip Hecl

Filip Hecl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kobylici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu