Prodej rodinného domu, Hodonín, Sušilova, 189 m2

Sušilova, Hodonín

4 720 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 494 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k domu

Hledáte příjemné bydlení v klidné části Hodonína a zároveň v blízkosti centra města? Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi patrový, řadový rodinný dům se zahradou a garáží o dispozici 3 + 1, který se nachází na ulici Sušilova v Hodoníně. Dům nabízí na třech podlažích kvalitní obytný prostor, vzájemně propojený vnitřním schodištěm, kde v se v přízemí nachází garáž s elektricky ovládanými vraty, vstupní chodba, technická místnost s plynovým kotlem, komora a dílna s menším sklepem na uskladnění zeleniny či dobrého vína.
Z chodby se vstupuje na rovinatou zahrádku za domem, která poskytuje příjemný prostor pro relaxaci. V patře najdeme opravdu velkoryse řešený obývací pokoj, který prošel v nedávné době rekonstrukcí. Dále se zde nachází samostatná toaleta s umyvadlem, kuchyň se spíží a prostorná hala s lodžií a výhledem do zahrady, která slouží jako jídelna.
V posledním nadzemním podlaží se nachází dva samostatné pokoje. Pokoj orientovaný do zahrady je možné využívat jako samostatnou bytovou jednotku. Součástí pokoje je sprchový kout, toaleta a příprava na kuchyňskou linku. Je zde také výstup na lodžii a vlastní klimatizace. Na chodbě je k dispozici další koupelna s toaletou a vanou, která je v původním stavu.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, kdy byla vyměněna plastová okna, zateplená fasáda a je zde nová střecha. Vnitřní část domu je však z větší části v původním, udržovaném stavu. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Velkou výhodou je druhé parkovací stání přímo před vjezdem do garáže. Tento dům představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné a komfortní rodinné bydlení s výbornou dostupností centra města. Energetický štítek nebyl dodán - třída G. Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 720 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Sušilova, Hodonín
ID
00449
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
171 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
189 m2
Plocha nemovitosti
144 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 417 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu