Prodej pozemku pro bydlení, Bystřany, Pražská, 8882 m2

Pražská, Bystřany

16 875 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 425 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bystřanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

K prodeji stavební parcely 429/1, 429/11, 429/16 (8.882 m2) v obci Bystřany, k.ú. Bystřany. Jedná se o rovinatou parcelu, která se nachází v blízkosti dálnice vedoucí směr Teplice, Most, Ústí, Praha. Ideální k umístění průmyslových a komerčních objektů, díky velmi dobré viditelnosti z dálnice a dopravní dostupnosti. Cena je 2.500,-Kč za m2. Na pozemku stojí plnící CNG stanice a box firmy Zásilkovna, které jsou součástí kupní ceny.

Pozemek se dle územního plánu Bystřany nachází v zastavitelném území v ploše SV všeobecném smíšeném území.
PODMÍNKY FUNKČNÍHO VYUŽITÍ ÚZEMÍ
Všeobecně smíšené území je území, v němž je obvykle bydlení kombinováno s jinými funkcemi, například stavbami a zařízeními obchodu a služeb, a to buď uspořádáním horizontálním (vedle sebe) v rámci funkční plochy nebo vertikálně (více funkcí nad sebou) v tomtéž objektu.
Přípustné jsou stavby pro bydlení, kancelářské a obchodní budovy a zařízení, zařízení stravovací a ubytovací, jiná zařízení služeb nebo drobné nerušící výroby, stavby a zařízení veřejné správy, církevní, kulturní, sociální, zdravotní, sportovní a školská, stavby a zařízení požární ochrany. V území jsou jako jeho nedílná součást přípustné stavby pozemních komunikací odpovídajícího významu, příslušné komunikace pěší a cyklistické, plochy liniové a plošné zeleně, zpevněné plochy pro zajištění potřeby parkovacích a odstavných míst, liniové stavby a zařízení pro technickou infrastrukturu a telekomunikační zařízení.

Vhodné pro investory či developery, kteří mají zájem o perspektivní pozemky vhodné k výstavbě.
Veškeré inženýrské sítě: elektřina, plyn, voda a kanalizace jsou na pozemku. Více informací do emailu.

Více konkrétních informací u makléře 7 dní v týdnu.

Parametry pozemku

Cena
16 875 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2023
Adresa
Pražská, Bystřany
ID
MR11710
Plocha nemovitosti
8882 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petr Macháček

Petr Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bystřanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu