Prodej rodinného domu, Dolní Bojanovice, Hlavní, 139 m2

Hlavní, Dolní Bojanovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Dolních Bojanovicích

Informace k domu

K prodeji rodinný dům 139 m2 k přestavbě s pozemkem 874 m². Z obou stran pozemku jsou ulice se všemi sítěmi a regulační plán umožňuje rozdělení pozemku na dvě stavební parcely, kdy by každá měla 437 m2 pozemku. Zpět k domu, ten je jednopodlažní do tvaru písmene L, je postavený z plného páleného zdiva se sedlovou střechou s dřevěným krovem a pálenou střešní taškou. Dům jsme nechali projít stavebním odborníkem, protože je u vstupu o 3 cm propadlá podlaha. Nechala se nacenit i případná demolice, pro uvolnění místa k výstavbě nového domu. Tento stávající řadový dům se nachází na ulici Hlavní a nabízí celkem 4 pokoje, kuchyni, koupelnu, toaletu, verandu a hospodářské sklady. Z ulice U hřbitova je hospodářská stodola vystavěna z plných pálených cihel s bránou. Okolní obytná zástavba je z obou ulic do výšky 2 NP. Nový dům se dá tedy postavit na patro se sedlovou střechou.

Vybavení nemovitosti není součástí nabídky, avšak v okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb.

Orientace domu je zároveň severozápadní i jihovýchodní, což zajišťuje dostatek slunečního svitu během dne. Odpad je řešen pomocí kanalizace, přívod vody je zajištěn dálkovým vodovodem a přívod plynu je zabezpečen plynovodem. Elektřina je dostupná ve standardním napětí 230 V a vytápění je zajištěno lokálním plynovým topením.

Z mého pohledu je to velmi zajímavá příležitost jednak pro rodinu, která zde uzpůsobí stávající dům k bydlení s možností v budoucnu pro děti k výstavbě domu na druhé straně zahrady. Nebo pro investora, který pozemek rozdělí a vystaví zde dva domy k prodeji.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Hlavní, Dolní Bojanovice
ID
0627
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
139 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
217 m2
Plocha nemovitosti
874 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 162 lidí

Prodejce

Michal Lupač

Michal Lupač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Bojanovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu