Prodej rodinného domu, Lázně Toušeň, Pražská, 100 m2 (ID: 3319058)

Pražská, Lázně Toušeň

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Lázních Toušeni

Úklidové služby

Informace k domu

Zprostředkuji Vám prodej přízemního rodinného domu ( bungalovu) v obci Lázně Toušeň. Plocha pozemku je 612 m2 a užitná plocha domu je 100 m2, plocha zahrady je 503 m2. Novostavba domu z r. 2018 byla nakonec zkolaudována jako dvougaráž s dílnou. Dům má ale veškerou přípravu na rodinné bydlení. V současné době máme již schválené Rozhodnutí stavebního úřadu o změně užívání a možnost přidělení č.p. včetně projektové dokumentace. V domě je podlahové vytápění, samostatný plynový kotel, kuchyň s přípravou na kuchyň. linku a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V domě jsou též zasazeny okna a dveře. Na rodinné bydlení chybí pouze dostavět vnitřní sádrokartonové příčky a položit podlahy. Dům je nyní bez příček- otevřený loft. V případě zájmu může majitel (který vlastní stavební firmu ) příčky novým majitelům dostavět, podle jejich představ. Dům má 2 vchody ( jeden do zahrady se vstupní chodbou a druhý do ulice). V podkroví se nachází půdní prostor s pochozí výškou 160 cm. Krytina na domě je pálená glazovaná cihla a dům je obložen kalibrovaným pískovcovým obkladem ( dovoz Indie). Dům má vlastní vjezd s okrasnou zahradní bránou. Pozemek je velmi dobře udržován a má parkovou úpravu. Nechybí ani podzemní nádrž na dešťovou vodu a vysazené ovocné stromy.
Dům se nachází v klidné části obce. V obci se nachází škola, školka, potraviny, veterinář, ale i vlaková zastávka. Nejbližší občanská vybavenost je v blízkých Čelákovicích ( 4 minuty jízdy autem), kde je i výborný vlakový spoj do centra Prahy. V dojezdu 5 minut je nájezd na dálnici D10 ( Mladoboleslavská dálnice).
Prohlídku domu vřele doporučuji. S financováním úvěru Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Parametry domu

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Pražská, Lázně Toušeň
ID
13370
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
109 m2
Plocha nemovitosti
612 m2
Plocha zahrady
503 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Adéla Dvořáková

Adéla Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Toušeni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu