Prodej rodinného domu, Bruntál, 520 m2

Bruntál

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Bruntálu

Informace k domu

Láká Vás bydlet v historickém centru? Pak máme pro Vás tuto neodolatelnou nabídku rodinného domu přímo u náměstí Míru v Bruntále. Zajímavou úvahou by mohlo být též i bydlení spojené s komerčním využitím. Díky své poloze v historickém centru má dům skvělý přístup k veškeré občanské vybavenosti - obchody, restaurace, kavárny, školy a kulturní památky jsou jen pár kroků od vašich dveří. Tento domov je perfektní kombinací moderního bydlení a historického kouzla, která splňuje všechny potřeby a požadavky dnešního života.

Jedná se o podsklepený dům o podlahové ploše cca 520 m2, který má dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví. V roce 2018 prošel objekt kompletní rekonstrukcí včetně vybudování nové elektroinstalace, vodoinstalace a topné soustavy. Byla osazena plastová okna s trojskly, a vyměněna celá střecha včetně krytiny. Dům je celý koncipovaný podle principů Feng-šuej.

Pravá část 1 NP. je zkolaudovaná pro zdravotnické zařízení, je tedy možné mít zde jakoukoliv ordinaci včetně zubní. Samozřejmostí je čekárna, a veškeré zázemí pro zákazníky i personál. Dále je zde vstup do sklepa a na dvůr. Ve 2 NP. měla sídlo zavedená firma zabývající se tradiční čínskou medicínou. Veškeré komerční prostory nabízí velmi zajímavý měsíční profit.

Obytné podkroví lze využít mnoha způsoby. Vzhledem k tomu, že má vlastní koupelnu s WC a mezonetový spací prostor, může tak sloužit jako ateliér, pracovna nebo samostatná bytová jednotka. Vytápění je lokální, které zajišťuje plynový kotel a podlahové topení v celém domě. Objekt je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn je přiveden do domu.

Každé patro má svůj elektroměr a plynoměr, dům je pod kamerovým systémem s alarmem a službami bezpečností agentury. V domě je také výtah, který vede i do podkrovního bytu.

Bruntál je město v Moravskoslezském kraji, které kromě kompletní občanské vybavenosti nabízí krásný zámek s arkádovým nádvořím a parkem, zbytky hradeb s okrouhlou baštou, aquapark s wellness centrem, nově zrekonstruované 3D kino či divadlo.
Okolí Bruntálu pak přímo vybízí k mnoha aktivitám a výletům. Můžete navštívit nejvyšší horu Jeseníků Praděd nebo známé lázně Karlova Studánka. V zimě je zde bezpočet možností pro sjezdové i běžecké lyžování, v létě se zase můžete vykoupat v nedaleké přehradě Slezská Harta.

PENB nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G.
S financováním Vám rádi pomůžeme, nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem.
Pro více informací kontaktujte realitního makléře.
Pojďte s námi na prohlídku - tato nemovitost si zaslouží Vaší pozornost.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Bruntál
ID
E1372V026
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
520 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
343 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Gavlas

Ing. Pavel Gavlas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bruntálu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu