Prodej rodinného domu, Hradec Králové - Kukleny, Pražská třída, 95 m2

Pražská třída, Hradec Králové, Kukleny

5 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 188 Kč /za měsíc

(na vyžádání u RK)

Prémioví partneři v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme k prodeji stavební pozemek s rodinným domkem k rekonstrukci o ploše 667 m2 s možností výstavby bytového nebo polyfunkčního domu v Kuklenách, v Hradci Králové. Jedná se o velice perspektivní pozemky určené pro výstavbu definovanou v územním plánu jako Smíšené plochy městské nízkopodlažní zástavby.

Pozemek leží jen kousek od nájezdu na dálnici D11 směr Praha - Náchod.

To znamená možnost výstavby obytné zástavby (do 3 NP) s dalšími funkcemi (především se živnostenskými provozy a občanským vybavením). Podle místních regulativů lze na pozemku vystavět bytový dům o třech podlažích. Podle dispozic a velikosti bytových jednotek to představuje kapacitu 9 až 12 bytů.

Dalšími přípustnými funkcemi jako jsou stavby pro administrativu, stavby pro přechodné ubytování, stavby pro prodej a služby, stavby pro kulturu, stavby pro školství a stavby pro zdravotnictví a sociální péči. Možností jak tento pozemek využít je mnoho.

V bezprostřední blízkosti nemovitosti se již chystá výstavba bytových domů.

V současné době stojí na pozemku rodinný dům s číslem evidenčním o zastavěné ploše 95 m2. Dále je tam garáž a dílna o zastavěné ploše 34 m2. Tyto objekty jsou určeny ke kompletní rekonstrukci nebo k demolici.

Pozemek leží v ulici Na Bláhovce na okraji zástavby. Nemovitost je připojena na elektřinu. Je zde studna a septik. Ostatní inženýrské sítě vedou v místní komunikaci u pozemku a lze je připojit. Přístup k pozemku je v současné době v řešení.

Chcete si dům a pozemek prohlédnout osobně? Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit.

Alexandra a Marek

Parametry domu

Cena
5 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
na vyžádání u RK
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Pražská třída, Hradec Králové, Kukleny
ID
055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
129 m2
Plocha nemovitosti
667 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 80 lidí

Prodejce

B.S.B.A. Alexandra Osmitz

B.S.B.A. Alexandra Osmitz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu