Prodej rodinného domu, Jeneč, Na Dolíku, 140 m2

Na Dolíku, Jeneč

6 450 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 739 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jenči

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka: Dvoupatrový rodinný dům 3+1 s velmi výhodnou cenou na okraji obce Jeneč!

Tento útulný a prostorný rodinný dům je nyní k dispozici exkluzivně prostřednictvím naší společnosti za mimořádně výhodnou cenu. Nachází se na klidném místě na okraji obce Jeneč, což vám poskytne ideální místo pro odpočinek a klidný život. S rozlohou pozemku 473 m2 a zastavěnou plochou 86 m2 nabízí tento dům ideální domov pro vaši rodinu.

Popis nemovitosti:

Rozloha: Obytná plocha 140 m2, dvoupodlažní
Dispozice: 3+1
Vchody: Dům má dva vchody - hlavní vstup vás uvítá v prostorné předsíni, druhý vás zavede přímo na terasu a do obývacího pokoje.
Přízemí: V přízemí naleznete útulný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelnu s tradičním sprchovým koutem, umyvadlem a WC, které poskytují veškeré pohodlí pro váš každodenní život, předsíň a chodbu spojenou se schodištěm do druhého patra.
Druhé patro: V horním patře najdete dva velké a prosvětlené pokoje. Ložnice má dokonce dvě šatny a vlastní terasu, která nabízí úchvatný výhled. Dále zde najdete dětský pokoj s dostatek místa. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a WC. Z chodby vede vstup na druhou terasu.
Topení: Pro vaše pohodlí jsou k dispozici dva kotle, jeden na elektrický provoz a druhý na uhlí.
Voda: Nemovitost využívá společnou studnu se sousedy.
Odpad: Pro odpad je k dispozici žumpa.
Náklady na elektřinu: V současné době činí zálohy na elektřinu 5600 Kč.
Rekonstrukce: Dům nabízí možnosti pro rekonstrukci dle vašich představ a potřeb.
Lokalita: Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo na samotě, kde si mohou užívat relaxaci na zahradě obklopené zelení, nebo naopak pro ty, kteří rádi pořádají hlučné party s přáteli. Dům se nachází na okraji obce Jeneč, takže auto je nezbytné. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti, a do Zličína se dostanete autem za pouhých 10 minut.
Rádi vám dům ukážeme a poskytneme pomoc s financováním a vyřízením hypotéky. Pro více informací neváhejte zavolat nebo nám napsat a domluvíme se na prohlídce. Toto je vaše příležitost získat svůj vysněný domov v klidné a krásné lokalitě.

Parametry domu

Cena
6 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 2. 2024
Adresa
Na Dolíku, Jeneč
ID
175-NP01447
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
89 m2
Plocha nemovitosti
473 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Iryna Symkanyčová

Iryna Symkanyčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jenči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu