Prodej rodinného domu, Plzeň, Kruhová, 163 m2

Kruhová, Radobyčice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Jedinečná příležitost k nákupu rodinného domu ve velmi atraktivní lokalitě Plzeň Radobyčice. Projekt je ideální pro ty, kteří touží po klidném místě v blízkosti přírody a přitom mít skvělou dostupnost do centra města.

V zastoupení developera bychom Vám rádi nabídli rodinný dům ke koupi v projektu, který je rozdělen na čtyři rodinné domy. Všechny jsou navrženy v moderním stylu a nabízí prvotřídní bydlení s velmi úspornou energetickou náročností třídy B - Velmi úsporná. Domy jsou o dispozici 5+kk s obytnou plochou 163,70m2. Konstrukční systém je navržen zděný z tvarovek Porotherm a střecha je řešena jako pultová. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda. Ve standardu nalezneme např. podlahové vytápění, tepelně izolační trojskla a kvalitní vinylové krytiny podlahových ploch. Na výstavbu je již vydané stavební povolení a nyní jsou realizovány přípojky inženýrských sítí.

Projekt je situovaný v Radobyčicích na konci vilkové čtvrti v lokalitě Podhájí. Přímo v obci najdeme např. školku, dětská hřiště, knihovnu, sportovní klub a pivovar. Dopravu zajišťují pravidelné linky městské hromadné dopravy. Za zmínku, také stojí dojezd k nákupnímu centru Olympia a na dálnici D5 do 5 minut.

Aktuální stav projektu:
Dům č. 1 - obytná plocha 163,70m2 s pozemkem 585m2 - Volné
Dům č. 2 - obytná plocha 163,70m2 s pozemkem 812m2 - Již v rezervaci
Dům č. 3 - obytná plocha 163,70m2 s pozemkem 651m2 - Volné
Dům č. 4 - obytná plocha 163,70m2 s pozemkem 654m2 - Volné

Po konzultaci s developerem je možnost samotné úpravy projektu na míru.

Výstavbu provádí společnost VORÁČEK STAVBY, která má bohaté zkušenosti nejen s provádění staveb rodinného typu, ale i s průmyslovými a administrativními projekty. Vždy kladou důraz na maximální komfort klientů a využití moderních postupů v rámci urychlení celého procesu výstavby. Je zde, také možnost úpravy vybavení domu.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Kruhová, Radobyčice
ID
21612
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
163 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
112 m2
Podlahová plocha
163 m2
Plocha nemovitosti
654 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 55 lidí

Prodejce

Jan Hojer

Jan Hojer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu