Prodej pozemku pro bydlení, Domašov u Šternberka, 2482 m2

Domašov u Šternberka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena zahrnuje provizi a servis RK, včetně právních služeb)

Prémioví partneři v Domašově u Šternberka

Informace k pozemku

Nabízíme exkluzivní stavební pozemek na okraji obce Domašov u Šternberka. Vzhledem k nedalekému ochrannému pásmu vodního zdroje si může být kupec jistý, že i v budoucnu bude pobývat na hranici zástavby, poblíž krásných luk a lesů. Umístění vzdušné parcely v severní části obce poskytuje výhled do údolí směrem na západ, přesto se pozemek nachází ve velmi mírném svahu bez nutnosti terénních úprav. V sousedství se nachází novostavby na podobných pozemcích, nebo parcely, které taky čekají na výstavbu.
Obec pro tuto její část zbudovala novou splaškovou kanalizaci, vedoucí po západní, úrovňově nižší, hranici parcely (parcela č. 554/1 o rozloze 2.178 m2). Kanalizace dál vede na jih po parcele, která je rovněž součástí této nabídky a vybízí k vybudování soukromé příjezdové cesty (parc. č. 510/9 o rozloze 304 m2). Nově jsou v místě i rozvody vody a elektřiny, které vedou po horní / východní hranici pozemku. Vodovodní šachta a rozvaděč NN se nachází v SV rohu stavební parcely a vodovodní řad lemuje i její jižní stranu. Od severu vede k pozemku druhá příjezdová cesta a zajišťuje tak její skvělou obslužnost! Tento fakt nahrává i úvaze nad dvougeneračním bydlením, nebo jinému investičnímu záměru kupce, který bude korespondovat s územním plánováním obce. Příjezd je tedy možný z obou stran parcely o rozloze necelých 2.200 m2. Umístění kanalizace v nižší úvrati pozemku, vzhledem k jeho situaci, je výhodou pro případnou sdruženou kanalizační přípojku. V případě zájmu bych s kupcem navštívil příslušný SÚ a zjistil možnosti a kapacitu / dimenze potrubí. Pozemek a přilehlé inženýrské sítě byly primárně koncipovány pro jeden RD a bude nutné zjistit jejich možnosti a případné alternativy (řešením zde může být nepropustná jímka s nutností vyvážení).

Jedinou nevýhodou této nabídky je vymýcení menší parcely = příjezdové cesty od západu (tj. parcela 510/9 o rozloze 304 m2). V zájmu a plánu obce je vybudování asfaltových cest a osvětlení v této lokalitě - stávající stav jsou cesty zpevněné, případně travnaté. Po jednání se starostkou obce si troufnu tvrdit, že je obec ve správných rukou a je cítit chuť a dynamika v rozvoji.
Tento pozemek je svým umístěním na okraji obce s výhledem na západ do údolí výjimečný a mnoho takových k dispozici není. Neváhejte mne kontaktovat ohledně domluvy o prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena zahrnuje provizi a servis RK, včetně právních služeb
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Domašov u Šternberka
ID
18905
Plocha nemovitosti
2482 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Kryštof Novotný

Kryštof Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Domašově u Šternberka?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu