Prodej bytu 2+1, Volary, Budějovická, 48 m2 (ID: 3323892)

Budějovická, Volary

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Volarech

Informace k bytu

Nabízím k prodeji byt o dispozici 2+1 o výměře 48m2 v městě Volary. Byt je v osobním vlastnictví.

Byt se nachází ve 2. patře bytového domu, který má celkem 8 bytů. Byt prošel kompletní rekonstrukcí – nové rozvody elektřiny, odpadů i topení, nové podlahy, nová okna jsou osazena trojskly což snižuje nejen energetickou náročnost bytu, ale také brání hluku z okolí. Jako zdroj tepla a pro ohřev TUV slouží kamna s výměníkem, díky tomu má být velmi levný provoz. TUV je možné ohřívat i elektřinou. K bytu náleží i podíl na velké společné zahradě, dřevník a garáž. Celý dům také prošel rekonstrukcí – rozvody, izolace, výměna oken a střešní krytina.

Město Volary nabízejí plnou občanskou vybavenost a je branou do Šumavy. Nabízený byt tedy může sloužit pro klasické trvalé bydlení, ale pro milovníky Šumavy by mohl sloužit jako apartmán s velmi příznivým provozem.

V případě, že vás naše nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat, byt vám rád osobně ukážu a případně pomohu i s financováním.

Parametry bytu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 11. 2023
Adresa
Budějovická, Volary
ID
4524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ladislav Petr

Ladislav Petr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Volarech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu