Prodej bytu 2+1, Volary, Česká, 47 m2

Česká, Volary

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Volarech

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví v zatepleném cihlovém domě s dvěma sklepy s celkovou výměrou 47 m2, na ulici Česká 62, Volary.
Volary se nacházejí na území CHKO Šumava a při hranici NP Šumava. Ve městě je veškerá občanská vybavenost. Ideální k trvalému bydlení, ale i jako investice nebo ubytování při cestách na Šumavu. Vzdálenost od Lipenské přehrady je 20 km, do Německa jen 19 km.

Hlavní výhody:
• Umístění bytu ve druhém patře, nízké náklady na vytápění
• Prostorné 2 pokoje, každý o výměře 15,7 m2
• Samostatné WC
• 2 sklepní kóje
• Možnost vytápění elektrickým kotlem, nebo kamny na dřevo
• Cihlový dům
• Zateplená fasáda domu
• Nová plastová okna
• Parkování přímo pod okny za domem
• Skvělá občanská vybavenost – vše potřebné máte na dosah od domu
• Možnost zrekonstruovat koupelnu a WC dle vlastních představ

Popis:
Byt se nachází ve 2. patře pečlivě udržovaného zatepleného cihlového domu, který prošel postupnou revitalizací. Součástí bytu je předsíň s vestavěným úložným prostorem, samostatné WC, koupelna, kuchyň a dva prostorné pokoje. V bytě se nachází samostatný elektrický kotel pro vytápění ústředním topením a kamna pro možnost vytápění dřevem. Byt nabízí spoustu možností, jak si jej můžete zmodernizovat a zařídit dle svého vkusu.

Orientace bytu je na západ. K bytu náleží v suterénu domu dvě prostorné praktické sklepní kóje jako další úložný prostor.

Orientační výměra v m2:
8,6 kuchyň se vstupem z předsíně
15,7 pokoj 1
15,7 pokoj 2
4 předsíň
1,9 koupelna
1,1 WC

Ať už hledáte bydlení nebo výhodnou investici, tato lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost ke každodennímu pohodlnému životu, s výbornou dopravní dostupností. Parkovat můžete na přilehlém parkovišti přímo za domem.

Financování:
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.

Nabídek bytů k prodeji v této lokalitě není mnoho. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost, společně můžeme z tohoto bytu udělat Váš nový domov.

Parametry bytu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Česká, Volary
ID
143-NP06588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
175.958 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Miroslav Krupica, MSc

Bc. Miroslav Krupica, MSc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Volarech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu