Prodej rodinného domu, Hradešín, 320 m2 (ID: 3325091)

Hradešín

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hradešíně

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme nově kompletně zrekonstruovaný cihlový třípatrový RD 7+kk s užitnou plochou přes 300 m2 z osmdesátých let, v obci Hradešín, na rozhraní okresu Prahy východ a okresu Kolín, Středočeský kraj. V přízemí domu se nalézá vstupní hala, koupelna, technická místnost, malý pokoj, místnost s přípravou pro saunu, a schodiště vedoucí do prvního patra. Po schodech z masívu se dostaneme do patra kde jsou dvě ložnice, balkón, šatna, koupelna s vanou a toaletou a velký pokoj s kuchyňským koutem. V druhém patře se nalézají 2 ložnice. Dům je napojen na obecní obecní vodovod i kanalizaci, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem - velká úspora provozních nákladů.
V obci Hradešín jezdí autobusy PID směr Praha a lze využít vlakové spojení v nedalekých Úvalech či v Českém Brodě. Hradešín u obce Úvaly je ideálním místem pro život s malými dětmi v blízkosti krásné přírody a Voděradských bučin. Mateřská škola je v obci, základní škola ve Škvorci nebo Úvalech.
Financování hypotékou pomůžeme bezplatně zajistit.
Pro více informací prosím volejte makléře.

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Hradešín
ID
9349
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
320 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
144 kWh/m2 za rok
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Bc. Petr Komárek

Bc. Petr Komárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradešíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu