Prodej rodinného domu, Ludvíkovice, 250 m2 (ID: 3325917)

Ludvíkovice

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc

(včetně poplatků a právního servisu)

Prémioví partneři v Ludvíkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Ludvíkovicích u Děčína Toužíte po domě s velkou zahradou, kde je dostatek slunce po celý den a zároveň mít možnost být za pár minut v lese? Chcete zároveň za pár minut sedět v Děčíně ve své oblíbené restauraci nebo kdekoli jinde?
Nic nemožného, nabízíme vám podsklepený dům v Ludvíkovicích, který toto vše splňuje. Ba co víc, nabízí mnohem víc a to vám rád představím.
Tento původně hrázděný dům prošel postupnou rekonstrukcí a nachází se pár minut jízdy autem od Děčína. Milovníci tvoření na zahradě si jistě přijdou na své. Místa je zde opravdu dostatek. Co děti? Ti se zde dozajista vyřádí a vydovádí a večer budou spát jak špalek. Na zahradě už je nyní k dispozici bazén a krytá pergola kde je zavedena i elektřina. Dále kryté stání pro auto. Co si dokáži představit je vhodný živý plot, který by dokázal zahradu více oddělit od přilehlé komunikace, ale věřím že nový majitel si jistě poradí.:-) A navíc jaro se blíží, až se travička zazelená to bude úplně jiný relax pohledem na zahradu.
Topení v domě zajišťuje plynový kotel, který má 90l zásobník na ohřev teplé vody. Rozvody vody, odpadů a elektřiny ( 220V, 380V ) jsou také po rekonstrukci. Odpad je řešen formou septiku který je následně napojen na místní kanalizaci.
Po vstupu do domu ze zahrady se ocitneme v prostoru ze kterého se můžeme vlevo dostat do garáže, která svými rozměry určitě uspokojí. Vejdou se do ní klidně 2 auta.:-) Navíc jsou zde kamínka kterými si můžete zatopit. Šikovný kutil si zde může udělat i dílnu. Další prostor přízemí tvoří technická místnost ( 16m2 ) kde je zmíněný plynový kotel. Dále prostorná koupelna se sprchovým koutem, která prošla rekonstrukcí před 5 lety. V přízemí dále najdeme samostatnou toaletu a komoru.
V patře domu nás rozhodně okamžitě zaujmou obložené dřevěné stropy, které dávají ráz celému prostoru. Majitel si s nimi opravdu vyhrál a mě osobně se moc líbí. Obývací pokoj se svými 20m2 a okny na jižní stranu má určitě co nabídnout.
Vedlejší místností je kuchyň s jídelním prostorem ( 16m2 ). Z té se dostaneme do chodbičky za kterou je druhá toaleta. Dále opravdu veliká ložnice s 19m2. Okna kuchyně a ložnice jsou orientována na západ. Poslední dva pokoje s velikostí 9m2 jsou v druhé části domu. Půda domu je opravdu prostorná a dostatečně vysoká. I zde by se dal vybudovat další zajímavý prostor. Nezmínil jsem ještě sklep. Za ten bude nový majitel určitě také rád.
Občanská dostupnost, v místě je škola, školka a obchod z potravinami. Pravidelná autobusová doprava do Děčína je pár kroků. V Děčíně jste do 10 minut.
Ani jsem nezmínil blízkost národního parku. Hřensko, Belveder, Jetřichovice to vše je nedaleko. Bydlení v Ludvíkovicích má bezesporu spoustu výhod.
Pokud vás naše nabídka zaujala zavolejte si o prohlídku. Umíme poradit i s financováním. Budeme se na vás těšit.
Za tým RealitasFIN- Tomáš Fodor

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Ludvíkovice
ID
468
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
160 m2
Plocha nemovitosti
2787 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 105 lidí

Prodejce

Tomáš Fodor

Tomáš Fodor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ludvíkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu