Prodej obchodního prostoru, Třinec, Kopernikova, 270 m2 (ID: 3326375)

Kopernikova, Třinec

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třinci

Informace k nemovitosti

BO! nabízí komerční objekt v samotném centru města Třinec - části Terasa. V posledních letech byl využíván jako restaurace a večerní bar.

Objekt je tvořen centrálním prostorem o velikosti 140 m² a vestavným patrem po obvodu místnosti (90 m²), dostupným po dřevěném schodišti ze dvou stran.
Zázemí o velikosti cca 70 m² je v současné době tvořeno kuchyní, místností s mrazícími boxy, toaletami, šatnou a skladovacím prostorem.

Svým umístěným v samotném centru města, v blízkosti lesoparku, vybízí tato nemovitost k nejrůznějším podnikatelským aktivitám.
Lze pokračovat v provozování restaurace, obchodní činnosti např. prodejna, centrum sportovního využití nebo cokoliv, co Vás jen napadne.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ráda se s Vámi uvidím na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 1. 2024
Adresa
Kopernikova, Třinec
ID
3682
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
277 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Olga Pituchová

Ing. Olga Pituchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Třinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu