Pronájem kanceláře, Klášter Hradiště nad Jizerou, 138 m2

Klášter Hradiště nad Jizerou

Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Klášteře Hradišti nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Ráda bych Vám nabídla pronájem reprezentativního, zrekonstruovaného prostoru, který se nachází ve druhém patře komerčního objektu v obci Klášter Hradiště na Jizerou, jen pár minut od centra Mnichova Hradiště, které je bránou do Českého ráje a je velmi dobře strategicky umístěno na dálnici D10 na ose Praha – Mladá Boleslav – Liberec. Do Mladé Boleslavi cca 20 minut, do Prahy na Černý Most cca 40 minut.

Jedná se o velice hezké prostory v objektu z roku 1832, který prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí. Celková užitná plocha je 138m2, kde v současné chvíli je jedna veliká společná kancelář a druhá kancelář, která je nyní využívána jako zasedací místnost. Majitel se nebrání tomu, aby si pronajímatel upravil prostory dle svého užívaní. Většina vybavení, které je vidět na fotografiích, zůstává pro využití nájemce.
Dále zde naleznete WC, technickou místnost a vybavenou kuchyňku s lednicí. Velkou výhodou těchto obchodních prostorů je bezproblémové parkování. V areálu sídlí společnost PROGATY, ale samostatný vstup do kanceláře z boku budovy Vám zajistí dostatek soukromí.
V dochozí vzdálenosti je velmi oblíbená restaurace a pivovar Skála a restaurace Kristinka, takže přestože se nejedná o velikou obec, o stravování zde není nouze. Naopak klidné a velice příjemné prostředí v okolí areálu je velkým bonusem.
V ceně nájmu jsou již zahrnuty poplatky za vodu, teplo a internet. Elektřina se účtuje zvlášť.
V případě zájmu je možné ještě pronajmout k prostorům garáž/skladovací prostory o velikosti 100m2, které je možné ukázat při prohlídce.
Při podpisu nájemní smlouvy nájemce hradí vratnou peněžní jistotu (kauci) ve výši 40.000, -Kč + provize RK ve výši 17 500Kč + DPH. Volné ihned po domluvě s majiteli.

Pokud tedy hledáte reprezentativní a klidné místo pro Vaše podnikání, tento prostor je určitě skvělou volbou. Doporučuji prohlídku, takže pokud Vás prostory zaujaly, zavolejte mi a domluvíme si termín prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Klášter Hradiště nad Jizerou
ID
022-NP02696
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
138 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
231 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Theodora Landgraf

Theodora Landgraf

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Klášteře Hradišti nad Jizerou?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu