Prodej rodinného domu, Víchová nad Jizerou, 148 m2

Víchová nad Jizerou

13 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 767 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Víchové nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného apartmánového domu v srdci klidného města Víchová nad Jizerou. Tento apartmánový dům se skládá ze dvou samostatných mezonetových apartmánů, každý s užitnou plochou 74 m² a svými prostornými terasami o rozloze 25 m², kde si budete moci užívat slunných dnů a zimních radovánek.

Jedná se o apartmánový dům o dispozici dvou samostatných zrcadlových mezonetových apartmánů 3+kk s obývací místností s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, s koupelnou s WC a saunou. V celém domě je vybudované podlahové vytápění, které oceníte zvláště díky úspoře energií a zároveň místa. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. Okna jsou plastová trojskla. Dům je postaven systémem lehkého skeletu s difúzně otevřenou skladbou, což stavbě přidává akumulační a zvukoizolační vlastnost. Exteriér dvojdomu je pojat v horském stylu a zdobí ho částečně opálené dřevo, které vyžaduje méně údržby než klasicky dřevěná stavba. Apartmánový dvojdům je již kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování.

Součástí ceny apartmánu patří pozemek o rozloze 1115 m2, který nabízí spousty možností pro zahradničení, rekreaci i relaxaci. Rozlehlé terasy oceníte nejen ve slunném období grilováním při západu slunce, ale také na klidné posezení u ranní kávy či sledováním hrátek vašich dětí při pohodovém odpoledni. Parkovací stání pro oba dva apartmány je vybudované v ceně přímo u domu z příjezdové cesty. Pozemek je upravený a připravený pro případné oplocení.

Klidné prostředí v těsné blízkosti přírody je ideální pro milovníky venkovského života. Víchová nad Jizerou je malebné město v Krkonoších, známé svou pohostinností a krásným okolím. Pro milovníky přírody a aktivního života je toto místo ideální volbou. Krásné turistické stezky a cyklostezky, které vás provedou úchvatnou krajinou Krkonošského národního parku.

Možnost zimních radovánek s blízkými sjezdovkami a běžeckými trasami je nespočet. Nejbližší sjezdovka se nachází pouhých 10 minut autem od apartmánu, a dále na lyžaře čeká Špindlerův Mlýn, který se nachází pouhých 20 minut jízdy autem a nabízí nespočet prostorných sjezdovek a udržovaných tras pro běžkaře.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidné místo pro bydlení nebo rekreaci v bezprostřední blízkosti krásné přírody. Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se součástí této úžasné nemovitosti.

Možností je koupě celého výše inzerovaného dvojdomu, ale také ovšem koupě poloviny dvojdomu, tedy pouze jednoho apartmánu. Oba dva apartmány jsou o dispozici 3+kk, 74 m2 + 25 m2 terasa. K jednomu apartmánu patří pozemek o velikosti 464 m2, k druhému patří pozemek o velikosti 531 m2. Oba apartmány jsou inzerované zvlášť.

Neváhejte nás kontaktovat pro termín prohlídky. Těšíme se na Vás!

Parametry domu

Cena
13 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Víchová nad Jizerou
ID
53442
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
148 m2
Patro
1.
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1115 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Víchové nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu