Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Kralovice - Martinice u Dolních Kralovic, 4013 m2

Dolní Kralovice, Martinice u Dolních Kralovic

2 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 819 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Prémioví partneři v Dolních Kralovicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

V krásném Středočeském kraji, nedaleko idylické vodní nádrže Švihov (Želivka) a s vynikající dostupností dálnice D1, která vás bleskově přivede na okraj Prahy, se naskýtá jedinečná příležitost. Na prodej máme pozemek, který se rozprostírá na ploše, kterou nelze přehlédnout. Stavební pozemek o rozloze 2000 m2 a zbytek tvořící louka-orná půda (2013 m2), by mohl být místem vašeho nového rodinného sídla nebo relaxačního víkendového útočiště.

Tento majestátní pozemek o celkové výměře 4013 m2 leží v obci Martinice u Dolních Kralovic. Ze stavebního pozemku se otevírá výjimečný výhled, zatímco zbytek pozemku nabízí krásnou louku s nekonečnými možnostmi pro venkovský život. Můžete si zde postavit váš dům, vytvořit rozlehlou zahradu, nebo se věnovat zemědělské činnosti a chovatelství.

V obci Martinice u Dolních Kralovic naleznete zastávku autobusu a ve vzdálenosti pouhého 1 km, pak veškerou občanskou vybavenost v Dolních Kralovicích, včetně obchodů, restaurací, škol a dalších služeb.

Co dělá tuto nabídku ještě zajímavější, je fakt, že již bylo vydané stavební povolení pro moderní dřevostavbu od renomované architektonické kanceláře. Můžete začít se stavbou ihned, nebo projekt upravit dle svých představ.

Na pozemku je zajištěna elektrická přípojka a zásobování vodou je vyřešeno studnou. Dále byla navržena kanalizační jímka, kterou lze snadno upravit na čističku odpadních vod.

Schválený dům má užitnou plochu 182 m2, zahrnuje krytou terasu a prostor na kryté stání pro 2 automobily, který lze snadno přeměnit na garáž. K dispozici je také venkovní sklad.

Přístup na tento pozemek je bezproblémový, což usnadňuje každodenní život.

Celková cena za tuto nabídku zahrnuje kompletní projektovou dokumentaci a vyřízené stavební povolení. Abychom to posunuli ještě dál, v případě realizace stavby od našeho spřízněného a renomovaného dodavatele, vám nabízíme zpětnou slevu ve výši 10% z celkové kupní ceny stavby domu.

Pokud jste našli tuto nabídku lákavou, neváhejte nás kontaktovat a dozvědět se více o této jedinečné příležitosti z prostředí Středočeského kraje.

Parametry pozemku

Cena
2 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
25. 1. 2024
Adresa
Dolní Kralovice, Martinice u Dolních Kralovic
ID
67619
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4013 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martin Pánek

Martin Pánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Kralovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu