Prodej rodinného domu, Olomouc - Neředín, Čechova, 192 m2

Čechova, Olomouc, Neředín

11 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 852 Kč /za měsíc

(Konečná cena vč. právního servisu a RK)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům v obci Olomouc, na ulici Čechova, v Neředíně. Tento řadový dům se nachází v klidné lokalitě a díky tomu, že je rozdělen na tři samostatné bytové jednoty, které jsou každá zvlášť zapsána v katastru nemovitostí, jsou jeho možnosti významně rozšířené. Můžete jej využít jako jeden velký rodinný dům, skloubit bydlení více generací, využít část pro podnikání nebo část obývat a část pronajmout. Když zanecháte aktuální rozdělení, tak dostanete v každém podlaží samostatný byt.

V druhém patře je modernizovaný příjemný podkrovní byt 3 + kk o ploše 58 m², který je připraven ihned k používání. Jeho výhodou je výhled do zahrady, stav a klid. Pod tímto bytem se nachází bytová jednotka se třemi pokoji o ploše 57 m² k rekonstrukci. Jestli o ni rozšíříte spodní nebo horní byt, zachováte jej jako samostatný byt, nebo změníte její dispozici je zcela na Vás. V přízemí pak byt 2 + 1 o ploše 51 m², který je taktéž k okamžitému použití. Celková užitná plocha včetně sklepa pak dosahuje cca 192m².
Skvělá je orientace oken na východ a západ, což zaručuje dostatek slunečního svitu během celého dne.
Další výhodou domu je nově instalované kvalitní tepelné čerpadlo s vysokou účinností a tichým provozem. Aktuálně vytápí byt v podkroví, ale je dimenzováno pro vytápění celého domu. Při instalaci se na to myslelo a je udělána příprava pro napojení jednotlivých bytů. Zbylé byty mají samostatné plynové kotle ústředního topení.
Také letos proběhla modernizace rozvodů el. energie ve společných prostorách domu a byli instalovány poměrová měřidla na jednotlivé byty a tepelné čerpadlo. Takže v případě pronájmu jste schopni měřit spotřeby na každém podlaží.
V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, jako je škola, školka, zdravotnická zařízení, supermarket a skvělá je dostupnost MHD, kdy na zastávku tramvaje jsou to max 2 minuty chůze.
Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný dům v klidné lokalitě, a přesto s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
11 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena vč. právního servisu a RK
Aktualizováno
3. 1. 2024
Adresa
Čechova, Olomouc, Neředín
ID
10041
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
192 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
85 m2
Plocha nemovitosti
320 m2
Plocha zahrady
177 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Václav Dohnal

Václav Dohnal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu