Prodej pozemku, Křtiny, 921 m2

Křtiny

1 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 191 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Křtinách

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme pěkný rovinatý pozemek o rozloze 921 m2 na okraji městyse Křtiny v u východního okraje chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Šíře pozemku je cca 23 bm a délka cca 39,5 bm, v katastru nemovitostí je vedený jako sportoviště. Vede k němu asfaltová cesta a nezpevněná cesta, cca 200 m je státní silnice. Pozemek nedisponuje vodou a ani kanalizací. Budoucí majitel získá zcela rovný pozemek s možností stavby bytu pro správce sportoviště, který sloužil dříve jako tenisový kurt, je obehnaný plotem a obklopen vzrostlými stromy a lesem, což nabízí absolutní soukromí. Pozemek může sloužit např. pro Petang, venkovní fitness i Glamping. V blízkosti se nachází obecní koupaliště a rekreační chatky - cca 400 m, fungující cyklostezky a lesy.

Městys Křtiny se nachází v Moravském krasu v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, zhruba 16 km severovýchodně od centra Brna a 10 km jihovýchodně od Blanska. Žije zde 808 obyvatel.
Křtiny jsou považovány za vstupní bránu do střední části Moravského krasu a patří k mariánským poutním místům.

Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitní makléřku.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry pozemku

Cena
1 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Křtiny
ID
V3337L013
Plocha nemovitosti
921 m2
Elektřina
230V

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Škorpilová

Ing. Kateřina Škorpilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Křtinách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu