Prodej rodinného domu, Sezimovo Ústí, Pod Vrbou, 60 m2

Pod Vrbou, Sezimovo Ústí

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Sezimově Ústí

Informace k domu

Hledáte nový domov, který spojuje klidné bydlení v těsné blízkosti centra? Hledáte kompromis mezi bytem a domem? Máme pro vás nabídku, kterou rozhodně nechcete propásnout! Nabízíme podsklepený rodinný dům 3+1 s pergolou v tzv. Baťově čtvrti v klidné části Sezimova Ústí, na ulici Pod Vrbou. Z domu se nabízí úžasný výhled do zeleně za domem.

Chcete-li vidět dům předem, máme pro vás připravenou video prohlídku a virtuální prohlídku včetně půdorysů, které jsou k dispozici na spodní liště virtuální prohlídky. To vše vám umožní vidět každý koutek tohoto úžasného domu.

Tato nemovitost se nachází v klidné části původní zástavby Sezimova Ústí. K domu patří pozemek o velikosti 254 m2, včetně zastavěné plochy domu o velikosti 40 m2. Celková užitná plocha domu včetně sklepa je cca 74 m2 (sklep cca 14 m2 a dům cca 60 m2), což můžete vidět na přiložených půdorysech jednotlivých pater.

Dům je rozdělen na tři podlaží, jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží, s dispozicí 3+1. V prvním nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj, kuchyně s východem na zahradu, spíž a WC. V patře se nachází dva neprůchozí pokoje. V suterénu domu se nachází sklep.

Dům je po částečné renovaci v udržovaném stavu. Renovace, která proběhla v roce 2006 a 2020 zahrnovala: výměnu oken, zateplení domu a částečná výměna elektřiny. Na pozemku se nachází plastová kolna, která zůstane součástí prodejní ceny nemovitosti.

Vytápění domu je zajištěno centrálně pomocí elektrokotle. Voda i kanalizace jsou obecní. Ohřev vody zajišťuje bojler.

V okolí domu najdete školu, školku, sportoviště, obchodní centra, poštu, lékárnu, zastávku MHD a další občanskou vybavenost.

Doporučuji osobní prohlídku.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování s garancí vrácení rezervačního poplatku vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.
Pro bližší informace a osobní prohlídku kontaktujte makléřku zakázky Ing. Andreu Kohoutovou.

Parametry domu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 11. 2023
Adresa
Pod Vrbou, Sezimovo Ústí
ID
05992
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
43 m2
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
254 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 256 lidí

Prodejce

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sezimově Ústí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu