Prodej pozemku pro bydlení, Hostovlice, 800 m2

Hostovlice

1 074 400 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 120 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hostovlicích

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dovoluji si Vám nabídnout stavební pozemky v obci Hostovlice.

Tyto pozemky leží v intravilánu obce a můžete koupit 805m2 ale i 6 515m2 nebo různé varianty mezi tím, takže tato nabídka uspokojí zájemce o menší, i větší stavební parcely.

Zasíťování se právě řeší - obec má novou kanalizaci, vodovod a také je k dispozici plyn, se kterým ale budoucí projekt napojení pozemků nepočítá. Projekt a stavební povolení k přípojkám je součástí ceny, samotná realizace je na domluvě.
 
Hostovlice leží nedaleko Čáslavi nebo krásného zámku Žleby. Dobrá dopravní dostupnost je i do Pardubic, Kutné Hory nebo Chrudimi.
 
Autobusová doprava také slouží školním dětem a studující mládeži pro dopravu do škol. Do základních škol žáci dojíždějí převážně do Potěch, dále do Žlebů a Čáslavi. Studenti středních škol pak nejčastěji dojíždějí do Čáslavi nebo Kutné Hory.
 
Co se týče občanské vybavenosti, je v budově Obecního úřadu umístěna pobočka České pošty, která slouží i blízkému okolí, dále pak Koloniál Musil - obchod s potravinami, Velocentrála - obchod s koly a cyklistickými potřebami a dva autoservisy. U areálu bývalého Zemědělského družstva se nachází Mlékomat zásobovaný místním farmářem.
 
Místní hostinec, který je umístěn v areálu ČSCH hledá momentálně provozovatele.
 
V obci působí několik místních spolků, které pořádají různé sportovní či kulturní akce, jenž svým významem přesahují rámec obce. Český svaz chovatelů pořádá zimní výstavu králíků a holubů, Tělovýchovná jednota je mimo jiné pořadatelem tradičního maškarního průvodu, Sdružení dobrovolných hasičů pořádá mimo jiné každoroční stavění máje. Rovněž členové Mysliveckého spolku,kteří pečují o krajinu kolem Hostovlic a Hostovlické ženy jsou velmi aktivní ve své činnosti.
 
Volný čas mohou děti, ale i jejich rodiče trávit na dětském hřišti, kde kromě herních prvků je i asfaltové hřiště s basketbalovým košem. Pro příznivce kulatého míče se u Panského rybníka nachází fotbalové hřiště.

Parametry pozemku

Cena
1 074 400 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 11. 2023
Adresa
Hostovlice
ID
JK230108
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
800 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Apres reality

Apres reality

28. října 400, 584 01, Ledeč nad Sázavou, Ledeč nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jakub Kořínek

Jakub Kořínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hostovlicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu