Prodej bytu 4+1, Teplice, Spojenecká, 119 m2 (ID: 3337218)

Spojenecká, Teplice

Rezervováno
3 150 000 Kč HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Čtyřpokojový byt ve vile, centrum lázeňského města Teplice

REZERVOVÁNO. Velmi rádi Vám tímto nabízíme ke koupi čtyřpokojový byt v osobním vlastnictví, který se nachází v centru lázeňského města Teplice, ul. Spojenecká. První patro cihlové vily po renovaci exteriéru. Byt je v dobrém stavu, po částečné rekonstrukci - koupelna a WC jsou kompletně nové. Celková plocha - 119 metrů čtverečných. Dispozice: vstupní chodba, 4 pokoje, kuchyně, balkón, koupelna + WC.

Perfektní lokalita, výborná občanská vybavenost: škola, školka, obchody, restaurace, kavárny, zastávka i parkoviště před domem. Vytápění pomoci elektrokotle a/nebo krbu, ze kterého je zavedén systém vytápění po celém bytě. Příjemní sousedé, nízké náklady na bydlení.

Pokud hledáte byt, kde jsou zachované nádherné, rustikální prvky a který nachází se v úžasné historické vile, zavolejte a sjednejte si nezávaznou prohlídku. Rád Vám tento byt osobně ukážu.

Velmi rádi Vám zařídíme výhodné financování, pomůžeme s rekonstrukcí, nebo jakkoli jinak budeme nápomocní při koupi této jedinečné nemovitosti.

Cena: 3.150.000,- Kč

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Prodej bytu 4+1 Teplice, stav je uveden jako dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, topení je řešeno jako lokální elektrické, o ploše 119 m2, případně vybírejte i tady, Byty 4+1 Teplice.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
3 150 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Spojenecká, Teplice
ID
32
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
119 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu