Prodej bytu 3+1, Herálec, 80 m2

Herálec

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, poplatků a DPH, + provize RK)

Prémioví partneři v Herálci

Informace k bytu

Toužíte utéct z města do zelených kopců, mezi skály, rybníky a památky UNESCO? Právě teď, přímo v srdci CHKO Žďárské vrchy nabízíme exkluzivně k prodeji byt 3+1 obklopený ikonickou přírodou krásné Vysočiny. Novému majiteli bude navíc k dispozici vlastní garážové státní, zahrádka a balkon.

Přímo od dveří domu po modré stezce dojdete na proslulý vrchol Devět skal. Hned za kopcem na vás pak bude čekat poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, obec Tři studně se svými plážemi, nebo úžasný rybník Velké Dářko. Tohle a mnohem víc k objevování nabízí byt v Herálci.

Prohlédněte si prostorný a slunečný třípokojový byt o celkové podlahové ploše 80 m2 v obci Herálec na Vysočině. Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, k dispozici je kuchyňská linka, koupelna s vanou a samostatné WC. Z většího obývacího pokoje se pohodlně dostanete na balkon, který celý prostor příjemně provzdušní a prosvětlí.

Topení lokální plynové.

Svůj vůz vždy pohodlně zaparkujete ve vlastní garáži (18 m2), která je přímou součástí domu. Garáž je zabezpečena dvojitými uzamykatelnými plechovými vraty.

Za obytným domem je pak k dispozici vlastní zahrada (110 m2), která přímo vybízí k odpočinku u posezení s grilováním.

Byt se nachází v obci Herálec, ve které je k dispozici mateřská i základní škola, kulturní dům, obecní úřad, pošta, autobusová zastávka, jednota COOP apod. Do přilehlého města Žďár nad Sázavou se dostanete autem do 15 minut.

Obec leží v srdci chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, jedná se tak o klidné prostředí obklopené zelenými lesy, kopečky s výhledy, kulturními i přírodními památkami a ikonickými skálami. Na podzim houbaření, v zimě stavění sněhuláků, na jaře a v létě všudypřítomný život a energie bezprostřední přírody. Právě takový je byt v Herálci.

Pro více informací volejte 724 267 306, budu se na Vás těšit.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, poplatků a DPH, + provize RK
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Herálec
ID
21750
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
80 m2
Plocha zahrady
110 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Betonová, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Dana Videnská

Ing. Dana Videnská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Herálci (okr. Žďár nad Sázavou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu