Pronájem kanceláře, Plzeň, 263 m2

Plzeň 4

Rezervováno
33 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ realitní služby 18.000 Kč + DPH)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Pokud Vaše společnost se potřebuje přemístit či rozšířit a potřebuje prostory ihned k dispozici, a k tomu velké parkoviště, tak vás nasměruji na kancelářskou budovu na Jateční ulici v Plzni - Doubravce, kde máte velký prostor pro zaměstnance i pro parkování několika desítek automobilů. Navíc je k dispozici celé 1.patro kancelářské budovy jen pro vlastní potřebu a to včetně sociálního zařízení , zasedací místnosti a 11 samostatných, neprůchozích kanceláří.

Kopta reality zajišťuje pronájem nebytových / kancelářských prostor na adrese Jateční, Plzeň - Doubravka v areálu společnosti KOVOŠROT GROUP CZ s.r.o. Jedná se o 10 samostatných kanceláří, kdy jejich výměra se pohybuje od 16m2 do 19m2. K dispozici je kuchyňka, sociální zázemí, zasedací místnost, serverovna. Prostory jsou okamžitě připravené k nastěhování a jsou o celkové ploše 263 m2 (vč. chodeb, soc.zázemí, schodiště). Přímo před objektem je možnost využít desítek parkovacích míst pro zaměstnance, či klienti.

Prostory jsou vytápěny plynovým kotlem, každé patro má samostatná měřidla elektřiny. Kanceláře jsou ve vlastnictví společnosti KOVOŠROT GROUP CZ. Přímo naproti objektu je zastávka autobusu č.28, o několik metrů dále autobus č.30. Rychlé spojení MHD i autem směrem do centra, na autobusové a vlakové nádraží, případně na dálnici D5.

Vratná kauce činí 2x měsíční nájem, čistý měsíční nájem činí 33.000 Kč + DPH (pro plátce) + zálohy na energie (po dohodě s majitelem, dle počtu osob a využití kanceláří). Realitní služby činí 18.000 Kč + DPH.

Budu se těšit na prohlídce kancelářských prostor.
Jan Kopta, DiS.
realitní makléř
Kopta reality s.r.o.

Parametry nemovitosti

Stav
Rezervováno
Cena
33 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ realitní služby 18.000 Kč + DPH
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Plzeň 4
ID
0334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
263 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
263 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Kopta reality

Kopta reality

Jablonského 2200/62, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Kopta, DiS.

Jan Kopta, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu