Prodej rodinného domu, Dubňany, 89 m2

Dubňany

8 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 317 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dubňanech

Informace k domu

Nabízíme na prodej krásný, rodinný dům nacházející se v klidné části města Dubňany - Jarohněvice. Dům se nachází na okraji zástavby rodinných domů v lokalitě využívané pro bydlení i podnikání. Rodinný dům z roku 2020 je přízemní, v řadové zástavbě s garáží. Jedná se o dům o velikosti 3+kk s terasou a zahradou. Podlahová plocha domu je 113 m2, zahrada má velikost 549 m2. Zahrada za domem je dle územního plánu města Dubňany vedena jako plocha bydlení v rodinných domech.

Dispozice domu je tvořena zádveřím, chodbičkou, kterou se dostanete do dětského pokoje, ložnice, koupelny s vanou i sprchovým koutem, technickou místností a do prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní. Z tohoto prostoru je krásný výhled a vstup francouzským oknem na zastíněnou terasu a do zahrady. Zahrada nabízí v přední části odpočinkovou zónu s terasou, bazénem a grilem. V zadní části je garáž a za ní, částečně oddělená velká užitková zahrada.

V domě byly použity kvalitní materiály a výrobky. Kuchyňská linka je dělaná na míru s vestavěnými spotřebiči. Dům je možné prodat vybavený, dle dohody.

Obec Dubňany je situovaná v Jihomoravském kraji, ve vzdálenosti přibližně 8 km od města Hodonína. Jedná se o obec se základní občanskou vybaveností: základní škola, mateřská školka, lékař, odchody a veškerou infrastrukturou. V blízké vzdálenosti domu je cyklostezka vedoucí ze sousední obce Mutěnice do Kyjova. Pro milovníky vína se v těsné blízkosti nachází oblast s vinnými sklípky Dubňanská hora.

Doporučujeme prohlídku. Rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
8 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 12. 2023
Adresa
Dubňany
ID
00459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
712 m2
Plocha zahrady
549 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
146 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY VESELÝ s.r.o.

REALITY VESELÝ s.r.o.

Masarykovo nám. 393/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 294 lidí

Prodejce

Eva Machálková

Eva Machálková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dubňanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu