Prodej rodinného domu, Cvikov - Cvikov II, Březová, 310 m2

Březová, Cvikov II

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc

(Kupní cena 7.900.000-,Kč včetně provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodáváme atraktivní nemovitost s dispozicí 4+1, nabízí velkorysý prostor, který poskytuje komfort a pohodlí pro celou rodinu. Tento domov je starý cca 20 let, ale je skvěle udržovaný a vybavený moderními vymoženostmi, které usnadňují život a zvyšují životní standard.

Interiér je dobře propracovaný s důrazem na detail a funkčnost. K dispozici jsou dvě koupelny, jedna v patře s rohovou vanou a druhá v přízemí se sprchovým masážním koutem.
Kuchyň je velmi prostorná i pro velkou rodinu, plně vybavená myčkou na nádobí, horkovzdušnou troubou a sklokeramickou deskou. U linky je instalováno podlahové vytápění pro extra komfort. K tomu všemu máte k dispozici balkon, terasu s výhledem do velké udržované zahrady, které nabízí úžasné možnosti pro relaxaci a odpočinek.

Exteriér je stejně působivý jako interiér. Nemovitost disponuje garáží s jedním parkovacím místem a na dálku řízenou příjezdovou bránou a vraty od garáže, výhodou je dostatek prostoru na parkování přímo před garáží a před domem.
Pro milovníky venkovního života je k dispozici bazén a altán s plně funkční kuchyní a grilem. Zahrada nabízí 1503 m² a je navržena tak, aby vyžadovala minimální údržbu.

Co se týče technického vybavení, nemovitost je topená centrálním elektrickým topením a krbovými kamny na dřevo s odvodem vzduchu do místností. O ohřev vody se stará bojler na 200 litrů, který je starý pouhé 4 roky. Navíc má dům vlastní studnu, je napojený na vodovod a elektřinu a je vybaven domácí čističkou odpadních vod.

Tato nemovitost je v osobním vlastnictví a připravena na převod.

Tato exkluzívní nabídka je skvělá příležitost pro ty, kdo hledají kvalitní a komfortní bydlení pro větší rodinu.

V okolí je spoustu míst k návštěvám krajiny Lužických hor. V letní sezóně vybízí místo k pěším i cyklistickým výletům po okolí např.vyhlídka Švýcarna, Zelený Vrch, Křížová cesta, v zimním období je možné vyžití zimních radovánek v krátké dojezdové vzdálenosti, ve Cvikově je čistý vzduch je zde historicky známá dětská ozdravovna zaměřena na dýchací cesty tak i nedalé

Nedaleko jsou hranice s Německem, Žitava 10
km o něco dále hranice s Polskem.

Do 30 minut se dostanete do Liberce, kde je spoustu možností, zábavy a obchodů.

Neztrácejte čas a získejte pro svoji rodinu domov svých snů kde je dostatek místa a prostoru. Prosím pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi vás provedeme.

Energetický štítek se zpracovává proto je dům e třídě G. Ev. číslo: 645398.

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena 7.900.000-,Kč včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Březová, Cvikov II
ID
646012
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
190 m2
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
1503 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální elektrické
Garáž
Lodžie
Terasa
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 101 lidí

Prodejce

Marcel Škuta

Marcel Škuta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cvikově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu