Prodej rodinného domu, Cvikov, Náměstí Osvobození, 255 m2

Náměstí Osvobození, Cvikov

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Prémioví partneři v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte-li dům vhodný pro bydlení i podnikání, máme pro vás jedinečnou příležitost. Nabízíme k prodeji dům na Náměstí Osvobození ve Cvikově s funkční prodejnou drogerie v přízemí, bytovou jednotkou v patře, sklepním prostorem a zahradou s garáží.

Dům je částečně podsklepený s kamennou podezdívkou, stojí na východním rohu Náměstí Osvobození a je napojený na kanalizaci, elektřinu, vodu a plyn. Vstup do domu zajišťují dva vchody přímo z náměstí a zároveň je možný přístup přes zahradu. Kromě prodejny drogerie je dům určen k rekonstrukci, ale po jejím dokončení se z něj může stát příjemné místo pro nájemní či vlastní bydlení v centru města s možností využívat zahradu za domem včetně garáže navazující na dům. Vytápí se přízemní část domu a to plynovým kotlem, voda se ohřívá elektrickým bojlerem. V roce 2011 byla vyměněna okna v 1. patře a opravena fasáda na straně k náměstí.

V půdním prostoru lze uvažovat o vestavbě dalšího bytu, což případně může zvýšit hodnotu domu a umožnit jeho využití pro více lidí a získat tak další příjem z pronájmu. Zahrada za domem je přístupná z Kollárovy ulice a lze na ní pohodlně parkovat. Na zahradě se nachází zděná budova, kterou lze využít jako garáž, dílnu či sklad. Celková výměra pozemku je 618 m2 a z toho nezastavěná část zahrady má výměru cca 360 m2. Součástí nabídky jsou pozemky parc. č. St. 163 o výměře 564 m2 (součástí je stavba č.p. 44) a parc. č. 51/1 o výměře 54 m2.

Prostor provozovny a skladu v přízemí je volný a tak okamžitě využitelný třeba pro prodejnu.

Tento dům nabízí ideální kombinaci bydlení a podnikání na jednom místě. Má skvělou polohu na náměstí, která zajistí dostatečnou frekvenci lidí a výbornou viditelnost pro vaše podnikání.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Pozn: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Náměstí Osvobození, Cvikov
ID
0224-NP01127
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
618 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cvikově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu