Prodej rodinného domu, Suchohrdly u Miroslavi, 104 m2 (ID: 3339901)

Suchohrdly u Miroslavi

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Suchohrdlech u Miroslavi

Informace k domu

Reagujeme na snížení DPH u stavebních prací a nabízíme Vám tak novou, výhodnější, cenu.

Hledáte klidné bydlení v obci s dobrou občanskou vybaveností a současně s výbornou dostupností do Brna (21min) i Znojma (20min)? Pak pro Vás máme tuto exkluzivní nabídku.

Výstavba rodinného domu bude zahájena v březnu a dokončena v červnu roku 2024. Již nyní tak máte jedinečnou možnost si zarezervovat Váš vysněný dům.

Předmětem prodeje bude polořadový rodinný dům oddělený od sousedního zdvojenou protipožární a protihlukovou stěnou, zajišťující klid a soukromí. Dům bude umístěný na rovinatém pozemku o celkové výměře 491m2. S ohledem na současnou energetickou situaci bude dům koncipován tak, aby naplňoval požadavky na moderní bydlení a zároveň zajistil jeho energetickou nenáročnost. Vytápění domu zajistí úsporné tepelné čerpadlo (vzduch-voda) s podlahovým vytápěním. Vekou výhodou je systém rekuperace, který Vám ušetří náklady na vytápění a zároveň zvýší kvalitu vzduchu v domácnosti. Jistě oceníte, že při užitné ploše 103,93m2 je výměra obývacího pokoje s kuchyňským koutem 44,51m2 . Milovníky vůně a zvuku praskajícího dřeva potěší možnost umístění krbových kamen v obývacím pokoji. Zbývající část užitné plochy je účelně využita tak, že i ostatní obytné pokoje poskytují dostatečný prostor ke komfortnímu bydlení. Na dům bude navazovat zahrada přístupná, mimo jiné, z obývacího pokoje. Zahrada bude orientovaná na jih, což vybízí k vybudování terasy s posezením a bazénem.

Dům bude při předání připraven k okamžitému nastěhování. Zájemce bude mít možnost výběru mezi moderním a venkovským stylem kuchyně a koupelny.

Tento rodinný dům je dokonalým spojením moderního bydlení s klidem venkova a nabízí tak veškerý komfort a pohodlí. Především rodiny s dětmi pak ocení občanskou vybavenost obce - mateřská školka, základní škola (1.-5. třída), hřiště, obchod, služby aj. Lékaři, vyšší stupeň základní školy a komplexní síť obchodů a služeb se nachází v nedaleké Miroslavi.

V neposlední řadě je nutné zmínit, že dům bude konstruován z dřevovláknitých desek s výjimečnými vlastnostmi, jako je nízká tepelná vodivost a značná objemová hmotnost, chránící v létě před horkem a v zimě před chladem. Jedná se o ekologický materiál s dlouhou životností, který akusticky izoluje a zajišťuje zdravé prostředí v interiéru. Je propustný pro páru a díky vláknité struktuře, a tím nízkému faktoru difúzního odporu, umožňuje proces difúze. Další důležitou vlastností je požární odolnost.

Pro více informací a popis standardů kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 1. 2024
Adresa
Suchohrdly u Miroslavi
ID
6773
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
104 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
123 m2
Plocha nemovitosti
491 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Křečková

Ing. Eliška Křečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchohrdlech u Miroslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu