Prodej rodinného domu, Suchohrdly u Miroslavi, 70 m2

Suchohrdly u Miroslavi

1 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 055 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Suchohrdlech u Miroslavi

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení v obci s dobrou občanskou vybaveností a současně s výbornou dostupností do Brna (21min) i Znojma (20min)? Pak pro Vás máme tuto exkluzivní nabídku.

Jedná se o prodej pozemku o celkové výměře 431m2, jehož součástí je stavba rodinného domu. Dispoziční řešení domu - vstupní chodba, po pravé straně prostorná místnost (21,79 m2), po levé straně kancelář (25m2), umývárna s toaletou, a na kancelář navazující „kuchyňka“. Topení je ve všech místnostech řešeno lokálně – jednak topení elektrické a jednak topení na tuhá paliva (krbová kamna umístěna pouze v kanceláři). Před domem se nachází plynofikace. Dům se nachází v původním stavu a je tak vhodný ke kompletní rekonstrukci dle Vašich představ.

Celkově má stavení tvar do písmene "L", tzn. že na dům navazují, do tvaru „L“, hospodářské budovy. Na obytnou část zprava navazuje bývalá uhelna. Dvůr tak vytváří dokonalé prostředí pro soukromí a odpočinek. Hospodářské budovy lze navíc využít jako skladovací prostory, případně nimi dispozičně rozšířit dům.

Především rodiny s dětmi pak ocení občanskou vybavenost obce - mateřská školka, základní škola (1.-5. třída), hřiště, obchod, služby aj. Lékaři, vyšší stupeň základní školy a komplexní síť obchodů a služeb se nachází v nedaleké Miroslavi.

Pro více informací a kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
1 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Suchohrdly u Miroslavi
ID
6810
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
220 m2
Plocha nemovitosti
431 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Křečková

Ing. Eliška Křečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Suchohrdlech u Miroslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu