Prodej bytu 3+kk, Praha - Vinohrady, Wenzigova, 107 m2 (ID: 3340400)

Wenzigova, Praha, Vinohrady

14 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 343 Kč /za měsíc

(možnost převodu hypotečního úvěru se sazbou 2,39 % u České spořitelny.)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Obrovská ateliérová okna, záplava světla a vysoké stropy. To je téměř nový byt na Královských Vinohradech s podmanivou uměleckou atmosférou a "obývákem", který vás nadchne. Pokaždé, když do něj přijdete.

Je to luxusní, velkorysý prostor, kde se můžete uvolnit, zhluboka se nadechnout i ponořit do ticha svého soukromého světa.

Ještě na chvíli se ale vraťme do bytu. Podmanivou, tvůrčí atmosféru celého prostoru nedokážou fotky zachytit. Sálá ale snad z každého koutu, z každého trámu. Majitelé tu měli dokonce natáčecí studio, probíhal tu taneční výcvik a pro svou práci si byt vybral i známý pražský architekt.

Najdete tu ale i všechny výhody pro každodenní, moderní bydlení.

Dvě ložnice (14,8 m2 a 12,8 m2) s výhledem na hvězdy, nadstandardně velký obývací pokoj s přípravou pro kuchyni (56,4 m2), prostorná koupelna s oknem, vanou i sprchovým koutem (7,8 m2), toaleta (1,34 m2), chodba (14,1 m2) - celkem tedy víc než 107 m2 vašeho osobního prostoru a zázemí.

Pokud jste společenští, můžete si pozvat spoustu přátel najednou. Pokud jste naopak samotáři, nebude vás tu nic rušit. Ani svět kolem vás.

Lokalita?

Lokalita rozhoduje o všem. A Vinohrady jsou jedna z nejlepších adres v Praze. Umístění tohoto domu ale nejvíc oceníte, až tu budete. Až proběhnete po kouzelných starých schodech a v mžiku se - jako postranním vchodem - ocitnete v srdci nejstarších Vinohrad, ve skvělé asijské restauraci, nebo v parku Folimanka.

Všechno je odsud blízko. Výborné restaurace, obchody, školy, školky i rychlý výjezd ven z Prahy. Samotná Wenzigova ulice je navíc na této straně slepá a pohodlně tady zaparkujete.

A současně je to skvělá investiční příležitost. Nemovitost v centru Prahy s hypotékou jako před covidem. Jak to?

V tuto chvíli totiž můžete zaplatit pouze část hodnoty bytu.

Na zbytek pro vás máme převoditelnou hypotéku za 2,39 % s fixací až do 31. 3. 2026 u České spořitelny. Její měsíční splátka je 36.591 Kč. Patrně víte, že úrokové sazby se aktuálně pohybují nad úrovní pěti procent.

Pokud byste si brali nový hypoteční úvěr, vaše měsíční splátka by se, při stejné částce, pohybovala nad hranicí 50.000 Kč. S převzetím stávající hypotéky vám tedy doma zůstane téměř o půl milionu víc.

Navíc současná hypotéka běží už 5 let. Tzn. ty nejhorší roky, kdy platíte bance jen úroky a nesplácíte jistinu, za vás už zaplatila současná paní majitelka. Zaujalo vás to? Chcete snadno přijít k nejvýhodnější hypotéce? Nebo si uvolnit část peněz na další investice?

Převod hypotečního úvěru nemusíte využít, pokud nebudete chtít.

Přijďte si tenhle luxusní byt a místo prohlédnout osobně. Zažijte atmosféru, jakou od počítače nebo telefonu nemáte šanci zachytit. A využijte příležitost, kterou vám dnes už žádná banka nenabídne.

Těším se na vás na prohlídce. Michal.

Parametry bytu

Cena
14 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost převodu hypotečního úvěru se sazbou 2,39 % u České spořitelny.
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Wenzigova, Praha, Vinohrady
ID
1500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
107 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 94 lidí

Prodejce

Michal Souček

Michal Souček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu