Prodej nízkoenergetického domu, Malý Újezd - Vavřineč, 110 m2

Malý Újezd, Vavřineč

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně provize)

Prémioví partneři v Malém Újezdu

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám rozestavěnou stavbu nízkoenergetického rodinného domu v klidné části obce Vavřineč nedaleko Mělníka.

Dům bude mít dispozici 4+kk, podlahovou plochu 110 m2 a stojí na rovinatém pozemku velkém 900 m2, o rozměrech cca 29 x 31 m. Dům je již připojen na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci.

Dům je ve fázi hrubé stavby, venkovní stěny jsou z cihel Porfix (pórobeton) 250 mm + 150 mm zateplení polystyrenem a na nich je nanesené lepidlo. Zbývá konečná fasáda, kde si můžete vybrat barvu již podle svých představ. Vnitřní příčky jsou také z Porfixu, tl. 100 nebo 150 mm a jsou zhruba ze 2/3 dokončené.

Okna jsou plastová osazená 3 skly, na střeše jsou betonové tašky. Do technické místnosti je přivedena elektřina a vodovod. U domu je dokončeno oplocení, v přední části je pěkné oplocení s podezdívkou a kovovou výplní, brankou a vjezdovou elektrickou bránou na dálkové ovládání.

Po dokončení domu bude dům vypadat takto: po vstupu do domu vstoupíte do uzavřené předsíně, odkud je výstup do centrální chodby. Z centrální chodby vlevo volně vstoupíte do nadstandardně prostorného obývacího pokoje s kuchyní o celkové velikosti 38,5 m2. Z obývacího pokoje můžete vystoupit francouzskými dveřmi na zahradu.

Vpravo povedou dveře postupně do technické místnosti, do koupelny a do 3 samostatných pokojů.
Dispozici, uspořádání pokojů a vizualizace místností, jak by mohl dům vypadat dokončený uvidíte na fotografiích. Více fotografií, půdorysů a vizualizaci jednotlivých místností uvidíte na samostatných webových stránkách domu, viz adresa na fotografiích.

Pro vytápění domu a ohřev vody se počítá s tepelným čerpadlem + můžou být krbová kamna v obývacím pokoji.

V obci Vavřineč je cca 300 m od domu obchod s potravinami a asi 3 min. od domu je také multifunkční hřiště, kde je ohniště, stoly na ping pong, prolézačky pro malé děti, hřiště na fotbal a hřiště na volejbal atd. Obecní úřad, MŠ a ZŠ (I stupeň) jsou v sousední obci Malý Újezd, 2 km od domu. Pošta se nachází v obci Velký Borek, 5 min autem od domu.

Kompletní občanskou vybavenost naleznete v okresním městě Mělník, které je vzdáleno od domu cca 6 min. jízdy autem, Praha je cca 35 min. autem od domu, stejně daleko je také Mladá Boleslav. V blízkosti jsou turistické trasy a cyklostezky. Nedaleko je několik oblíbených pískoven pro koupání a také oblíbená lokalita CHKO Kokořínsko.

Dopravní spojení zajišťují autobusy č. 467 a č. 668, které jezdí směry: Mělník, Mšeno, Roudnice n/l a Mladá Boleslav. V Malém Újezdě je vlakové nádraží, odkud jezdí vlaky směrem na Mělník, Prahu, Ústí n/l, Lysou n/l a Kolín. Vlak na Mladou Boleslav je s jedním přestupem ve Všetatech.

Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, kde Vám zajistíme aktuálně nejnižší úrokovou sazbu. Doporučujeme Vám prohlídku, která může být po předchozí dohodě i o víkendu.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu., včetně provize
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Malý Újezd, Vavřineč
ID
RM23019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
900 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
0.6 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 119 lidí

Prodejce

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje nízkoenergetických domů v Malém Újezdu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu