Pronájem bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Hlavova, 69 m2

Hlavova, Praha, Nové Město

36 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 8.000,-Kč vč. elektřiny, internetu a TV, bez poplatků, + provize RK)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID zakázky: S2433

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu plně zařízeny mezonetový luxusní byt 2+kk o celkové rozloze 69m2 + zahrádka. Jednotka se nachází ve 1. podlaží novostavby v centru Prahy - Nové Město v ul. Hlavova.

Interiér bytu vybaven moderním nábytkem, kvalitními dřevěnými podlahami, pohodlnou sedací soupravou, kterou je možné využít pro případné hosty, dale plně vybaveným kuchyňským koutem a za zmínku stojí také velká okna, které dodávají apartmánu světlost a vzdušnost. Přímý vstup na zahrádku s částečným zakrytím se sezením je další výhodou tohoto apartmánu. Televize se satelitem se spoustou českých i zahraničních kanálů a rychlé wi-fi připojení k internetu je samozřejmostí.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje s otevřeným prostorem spojeným s jídelnou a kuchyňským koutem (včetně drobného vybavení jako nádobí, příbory, kávovar apod.), koupelny se sprchovým koutem, pračkou, WC a předsíně s úložnými prostory. Interiér obývacího pokoje je zařízen moderním designovým nábytkem, pohodlnou rozkládací sedací soupravou a televizi. Ve 2. patře bytu se nachází ložnice s velkou manželskou postelí a vstupem na zastřešený balkon, dale velmi prostorná šatna a koupelna.

Byt se nachází v soukromém, uzavřeném rezidenčním komplexu, v žádané lokalitě Prahy 2, jen několik zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, zastávka tramvaje před rezidencí. Komplex je naproti Vyšehradu a kousek od náplavky. Nákupní možnosti, supermarket i restaurace v areálu. K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Nájem: 36.000,-Kč + poplatky 8.000,-Kč vč. elektřiny, internetu a TV

K dispozici ihned.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Parametry bytu

Cena
36 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 8.000,-Kč vč. elektřiny, internetu a TV, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Hlavova, Praha, Nové Město
ID
S2433
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
69 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Balkon
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu