Prodej bytu 1+kk, Praha, Sestupná, 77 m2

Sestupná, Praha 6

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej bytu 1+kk, 77 m², Praha-Břevnov

Rezidence Sestupná 18 představuje moderní a exkluzivní bydlení s pouze 10 byty. Dvoupodlažní bytový dům s podsklepením, výtahem a obytným podkrovím se nachází v klidné části Prahy 6 - Břevnov. Každý z 10 bytů má přidělené parkovací stání v suterénu objektu spolu s bonusovou sklepní kójí.

Architektonická koncepce projektu byla navržena s ohledem na stávající zástavbu a splňuje vysoké standardy současného moderního bydlení. Všechny jednotky jsou vybaveny nadstandardním vybavením a moderními technologiemi, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a komfort budoucím majitelům.

Lokalita je vyhledávaná pro klid, který nabízí nedaleká příroda (Obora Hvězda, Malá a Velká Šárka, park Ladronka), a také díky plné občanské vybavenosti a vynikající dopravní dostupnosti do centra města i dalších čtvrtí. Rezidenční projekt se nachází v docházkové vzdálenosti od obchodů, škol, zábavy, sportovních a relaxačních aktivit, stejně jako od stanice metra A – Petřiny a zastávky tramvaje.

Parametry bytu

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 12. 2023
Adresa
Sestupná, Praha 6
ID
856048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 83 lidí

Prodejce

Ondřej Batěk

Ondřej Batěk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu