Prodej rodinného domu, Lomnice nad Lužnicí, Nádražní, 97 m2

Nádražní, Lomnice nad Lužnicí

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Lomnici nad Lužnicí

Informace k domu

Pokud hledáte menší rodinný dům v Lomnici nad Lužnicí, nebo v příjemné dojezdové vzdálenosti do Třeboně, máme pro vás zajímavou nabídku. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu v ulici Nádražní, v Lomnici nad Lužnicí.

Tento dvoupodlažní rodinný dům o dispozici 3+1, podlahové ploše 97 m² nabízí spoustu možností. Vstupem do domu se ocitnete v chodbě, odkud se můžete vydat do obývacího pokoje s okny do ulice Nádražní, dále do kuchyně, koupelny, samostatné toalety nebo rovnou na dvorek. Uprostřed domu je schodiště, které vás zavede do horního patra, kde najdete dva pokoje, šatnu a menší sklad. Hledáte místo, kde si užijete klid a pohodu? Pak vás zaujme vydlážděný dvorek v zadní části domu, kde je umístěna také dílna, kterou můžeme projít až na zahradu.

Dům je vytápěný lokálními plynovým topidly (WAW), ohřev vody zajišťuje plynový boiler.

Rekonstrukce: Původní stavba byla cca v roce 1970 rozšířena o koupelnu a toaletu, dále díky vikýřům došlo k vybudování plnohodnotných pokojů v podkroví.
Zhruba před 13 lety byla měněna okna a vstupní dveře, nově realizovány odpady v KG potrubí s napojením na obecní kanalizaci, stejně tak rozvod vody v plastovém potrubí PPR. Rekonstrukcí prošla také uliční fasáda, a to včetně zateplení 5 cm.

Doporučuji využít nezávaznou konzultaci s naším kolegou Davidem ohledně možnosti financování nákupu nemovitosti, a to ještě před samotnou prohlídkou. Na prohlídku již můžete jít s konkrétní představou.

Zaujala Vás toto nabídka a máte zájem o bližší informace, nebo rovnou o prohlídku? V obou případech mě prosím kontaktujte prostřednictvím formuláře v dolní části inzerátu. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. Pokud Vám e-mail nepřišel, podívejte se do nevyžádané pošty.

Parametry domu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Nádražní, Lomnice nad Lužnicí
ID
J09758
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
97 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
82 m2
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
373 m2
Plocha zahrady
218 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
461 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Martin Hladílek

Martin Hladílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lomnici nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu