Prodej rodinného domu, Dolní Beřkovice, Komenského, 104 m2

Komenského, Dolní Beřkovice

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dolních Beřkovicích

Úklidové služby

Informace k domu

prodej rodinného domu v Dolních Beřkovicích se současnou dispozicí 3+1.

Dům je z 80. let, cihlová stavba, kompletně podsklepená s garáží pod domem. Nachází se na krásném a klidném místě v blízkosti parku. Je na rovinatém oploceném pozemku.

V nedávné době prošel dům částečnou rekonstrukcí - nové rozvody elektřiny a vody, nová plastová okna s vnitřními žaluziemi (k dispozici jsou i sítě proti hmyzu - nejsou nainstalované). Dále byla započata rekonstrukce koupelny (nová vana, koupelna bez dlažby) a kuchyně (rozvody, instalované obložení mezi kuchyňskou linkou). V současné době rekonstrukce nepokračuje, je třeba dodělat podlahová krytina, kuchyňská linka, obklady v koupelně a na WC a výmalba.
V přízemí je kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, samostatné WC a vstup do sklepa. V patře je prostorný pokoj s možností vyžití podkrovního prostoru (např. jako šatna), který na pokoj navazuje a další podkrovní prostor, který se nachází hned vedle chodby v patře.

Dům je napojena na kanalizaci a elektřinu, ve sklepě je studna na kterou je dům napojen. Měststký vodovod je na hraně pozemku.

K domu dále patří vedlejší zděná stavba (54 m² zastavěná plocha), která slouží jako sklad a je částečně podsklepená. Je možné ji využít díky dispozicím jako další obytnou stavbu (prostorná pochozí půda).

Tato zajímavá nemovitost díky své poloze, možnostem a také díky započaté rekonstrukci nabízí dostatečný prostor pro dodělání interiéru dle vlastního vkusu a potřeb. Doporučujeme.

Pro bližší informace a nezávaznou prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 645670.

Parametry domu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Komenského, Dolní Beřkovice
ID
646284
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
104 m2
Podlahová plocha
104 m2
Plocha nemovitosti
689 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 67 lidí

Prodejce

Monika Plicková, MBA

Monika Plicková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Beřkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu