Prodej rodinného domu, Uhelná, 97 m2

Uhelná

849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 046 Kč /za měsíc

(ZLEVNĚNO!)

Prémioví partneři v Uhelné

Informace k domu

Realitní kancelář, Jesenická realitní nabízí k prodeji rodinný dům v obci Uhelná v okrese Jeseník. Podlahová rozloha domu je 97 m2 s dispozici 2+1. Nachází se v klidné části obce s krásným výhledem do okolí a hlavně na Rychlebské hory. Přístup k domu je zajištěn po nezpevněné cestě, kterou vlastní obec Uhelná.

Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro a vlastní studnu. K domu patří pozemek o celkové ploše 529 m2. Na pozemku se nachází zahrada s ovocným sadem a hlavně technické stavby , které své využíti najdou jako např. na uskladnění dřeva, nebo nářadí.

Podle fotografií můžete sami vidět, že dům je před kompletní rekonstrukcí, proto jsme otevření k jednání o ceně. Cenu nabídněte a můžeme jednat, určitě se ale na dům přijeďte podívat, moc rád vás provedu.

Parametry domu

Cena
849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO!
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Uhelná
ID
00082-120
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
105 m2
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
529 m2
Plocha zahrady
390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Kamil Filgas

Kamil Filgas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uhelné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu