Prodej rodinného domu, Štěchovice - Třebenice, 147 m2 (ID: 3348913)

Štěchovice, Třebenice

9 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 419 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+1 v Třebenicích

Nabízíme k prodeji rodinný dům v žádané lokalitě Štěchovice-Třebenice o dispozici 5+1 a užitné ploše 147 m². Dřevostavba z roku 2010 s východní orientací a prostornou zahradou je citlivě zasazena do malebné krajiny s nádhernými lesy v blízkosti Slapské přehrady.

Vzdušnému a prostornému přízemí dominuje obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyň s jídelnou. Dále zde naleznete ložnici, koupelnu s WC a technickou místnost. V patře na Vás čekají další tři ložnice a velká koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Na zahradě je k dispozici bazén, pergola pro posezení s přáteli a kryté stání pro dvě auta, na které navazuje zahradní domek s dílnou.

Úchvatné výhledy, jistota klidu a soukromí díky ochrannému pásmu znemožňujícím další okolní výstavbu - to vše v kombinaci s přímým autobusovým spojením PID na Smíchov a kompletní občanskou vybaveností v nedalekých Slapech a Štěchovicích činí z tohoto domu ideální místo pro rodinné bydlení v optimální vzdálenosti od ruchu velkoměsta.

Parametry domu

Cena
9 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 1. 2024
Adresa
Štěchovice, Třebenice
ID
856778
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
147 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1118 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jiří Šála

Jiří Šála

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu