Prodej rodinného domu, Štěchovice, 212 m2 (ID: 3458314)

Štěchovice

16 570 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 968 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dobrý den,

rádi bychom Vám exkluzivně nabídli k prodeji nádherný rodinný dům o velikosti 6+kk, s velkým pozemkem v Třebenicích u Slapské přehrady.

Dům má dvě nadzemní podlaží s vnitřní užitnou plochou 212 m2 a je orientovaný na jihovýchod. K tomu je rozsáhlý pozemek o velikosti 1923 m2, který otevírá obrovské možnosti zahradních úprav nebo náročnějšího landscape designu. Svou architekturou a polohou v kopci poblíž lesa tento dům spíše připomíná toskánskou vilu.

V přízemí domu vás potěší obývací pokoj s arkýřem, který je propojený s kuchyní (81 m2). Dále je zde ložnice pro hosty (15 m2), bezbariérová koupelna se sprchovým koutem (10 m2), šatna (7 m2), předsíň (6 m2) a spižírna (4,5 m2). Současná výška stropu se sádrokartonovým podhledem je zde 2,6 metru, strop může být zvýšen minimálně o dalších 30 cm. Po této nenáročné úpravě bude prostor v přízemí působit ještě otevřeněji a v kombinaci s ostatními prvky dodá ten pravý pocit luxusního bydlení.

Pohodlným širokým schodištěm se dostanete do patra, kde se nachází větší manželská ložnice se vstupem do samostatné koupelny přes průchozí šatnu (27 m2), další dva neprůchozí pokoje (10 a 11,5 m2), jeden průchozí pokoj (9,5 m2) a další koupelna (7 m2). Navíc je zde vstup do podkroví, které lze používat jako skladovací prostor.

Obě podlaží jsou obklopené pochozími terasami o celkové velikosti 120 m2. Díky poloze domu jsou z každého pokoje malebné výhledy do krásné přírody, včetně známé vyhlídky Máj.

Protože má dům kvalitní venkovní i vnitřní zateplení a používá se zde tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním, má energetickou náročnost “B”, a aby toho nebylo málo, jsou zde k dispozici ještě krbová kamna na dřevo, které dokážou vytopit celý dům.

Součástí pozemku je bazén s posuvnou střechou, dále je zde příprava pro vybudovaní domu pro hosty či Spa a při vjezdu na pozemek je možnost postavit venkovní dvojgaráž.

Takový dům dobře poslouží velké rodině, je vhodný pro celoroční užívání a není to žádný malý prcek v blízkém a hlučném okolí Prahy.

Dopravní dostupnost velkoměsta je ovšem přiměřená – cesta do centra Prahy autem potrvá přibližně 40 minut, popřípadě 1 hodinu autobusem na Smíchovské Nádraží, který jezdí jednou za hodinu přímo z Třebenic. V sezóně se do ní můžete vydat i plavbou parníkem podél krás v okolí Vltavy.

Okolí nabízí nespočet možností pro rekreaci, což ocení každý milovník pravé přírody a klidu. Nedaleké Štěchovice nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost.

Vodní nádrž Slapy je oblíbenou rekreační oblastí pro Pražany, kde můžete v létě plavat, užívat si vodních sportů a zábav, a v zimě se otužovat.

Pokud si vážíte svého zdraví a zdraví svojí rodiny – toto je ta pravá volba.

Neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám poskytneme další podrobné informace nebo zajistíme osobní prohlídku.

Be Noble team.

Parametry domu

Cena
16 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Štěchovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
212 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1923 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realitní Kancelář Noble

Národní 135/14, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu